#3: Liked Posts

20. juli 2010

Thomas Moen skrev for en tid tilbake dette innlegget om 5 ting man kan gjøre med bloggen sin når man er på ferie. Om du vil holde liv i bloggen din i ferien burde du lese dette innlegget. Det er mange ineressante tips og vinklinger. Thomas lister også opp fordeler og ulemper på de forskjellige metodene.

Alle liker vel å oppdage nye bloggere? Vel, da burde dere lese dette innlegget til Ulrikke. Her har Ulrikke listet opp inspirerende bloggere i forskjellige kategorier, for eksempel fotoblogger og moteblogger. Her er det mange nye skatter å oppdage for oss som liker en kvalitetsblogg – eller to. Og det er alltid herlig å lese Ulrikkes blogg.

Å, dette innlegget har virkelig inspirert meg i det siste! Silje er nok det sunneste menneske jeg vet om, og hun har en helt genial juicemaskin! Jeg vet allerede hva jeg skal begynne å spare til nå! For en genial maskin! Les innlegget om maskinen her. Og dere burde også lese bloggen hennes fast, for en inspirasjon!

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Silje Silje

  Hi hi hi, tusentakk for så fine ord og linking! :-)) Ha en fin dag Caroline!

  21. juli 2010 at 8:45 am Reply
 • bente

  Takk for tips! Jeg har vært innom Ulrikkes blogg nå og da uten å lese den fast, men nå fikk den plass på bloglovinlista mi :)

  22. juli 2010 at 3:24 pm Reply
 • Lady Netta

  Flott med fine linker, takktakk :)

  23. juli 2010 at 2:03 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!