#3: Liked Posts

25. juli 2010

Jeg holder nå en konkurranse på bloggen min, for dere som ikke fått det med dere. Og i den anledning har Stian skrevet dette innlegget. Jeg synes det er fullkomment genialt! Pluss at det er jo mye sant i det han skriver, det må du vel bare være enig i? Uansett, sjekk det ut, gjør det nå!

Egentlig synes jeg alt som Carina skriver er fantastisk, men dette innlegget fikk meg skikkelig nyskjerrig. Her skriver hun om den nye filmen “Inception”, og hva hun tenker etter å ha sett den. Og jeg må jo innrømme at det virker meget lovende. Gjett hva jeg skal i morgen kveld?

Hva skal jeg si? Jeg vet ikke riktig, for det er ikke så mange ord som kan beskrive denne bloggen. Men en ting er sikkert,  denne jenta kan virkelig skrive magisk, og dette innlegget rørte virkelig noe i meg. Jeg tror det er en stor sjanse for at det rører noe i deg og. Det handler jo tross alt om kjærlighet.

Planlegger du en roman som omhandler enten vampyrer eller en trolldomsskole? Vel, denne forlagsarbeideren har laget et innlegg som du virkelig burde ta en titt på før du skriver videre… Dette er forøvrig en morsom blogg. Førstehjelp for dere forfatterspirer, så les i vei.

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Néa

  Jeg blir så glad når noen blir rørt av det jeg skriver, noen som ikke er min mor eller søster :) Aw, jeg vet ikke hva jeg skal si.. annet enn <3

  25. juli 2010 at 2:57 am Reply
 • Linda

  Elsker når du anbefaler andre bloggere, for jeg har funnet mange utrlig bra gjennom deg! :) Thænk ju!

  25. juli 2010 at 9:41 am Reply
 • Carina

  <33333 GLED DEG!!!

  25. juli 2010 at 5:47 pm Reply
 • astrid katrine

  kjekt med blogganbefalingar:)

  konkuransen vare te neste søndag!:)

  25. juli 2010 at 8:16 pm Reply
 • Naitzel

  Takk!

  25. juli 2010 at 10:19 pm Reply
 • From the bottom of my heart « C’est chic.

  […] c’est chic i dette innlegget, og Caroline skrev noen søte ord om det forrige blogginnlegget mitt her. Da dere begge har blogger jeg leser, følger med på og ser opp til betyr rosen veldig, veldig […]

  26. juli 2010 at 6:01 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!