#2: Liked Posts

15. juli 2010

Jeg så dette innlegget først i går, selvom det er en stund siden Lise publiserte det. Det er en Youtube-video om tvangsinnlegging for psykisk syke mennesker. Jeg synes det er en sterk film, og spesielt sterkt er måten disse tre personene skildrer deres opplevelse av situasjonen. Filmen blir kalt “Stemmer fra innsiden”, og jeg anbefaler alle å se den. Så kan man kanskje reflektere litt over den i ettertid.

Endelig et skikkelig godt innlegg for oss som skal til New York i nærmeste fremtid! Bloggen Dagens Outfit tar for seg de forskjellige gatene som man bør avlegge et besøk i New York, og hvor man finner forskjellige kjente butikker. Selvom jeg ønsker mer om hvor man kan finne bøker og slikt, så er dette i alle fall et godt innlegg for de som liker mote og klær! Les innlegget her, og gled deg til shoppingen!

Om du ennå ikke har oppdaget bloggen til Ida Jackson/Virrvarr, så har du en gylden anledning nå! Hun skriver titt og ofte fantastiske innlegg (f. eks “Det du må vite om drukning”), og det jeg veldig gjerne vil fremheve her er innlegget hun publiserte i dag om hva hun har lært om trening. Innlegget inspirerte meg skikkelig, og var underholdende å lese. Klikk deg inn og la deg inspirere, du også!

Om du liker å lese eller se film, så vil jeg virkelig anbefale bloggen til Elin på det varmeste! Det er virkelig en av mine ynglingsblogger, fordi den er så gjennomført. For en stund siden oppdaget jeg innlegget om hva som var hennes leserpersonlighet. Jeg likte det kjempegodt, og kanskje jeg gjennomfører testen selv snart. Stikk innom og se! Bloggen hennes burde ligge i Bloglovinlisten din om du liker bøker i alle fall…

———————————————————————————————————————————————————————

Ellers går dagene sakte her hjemme. I dag sov jeg veldig lenge, tror det må ha vært omtrent 12 timer. Også lå jeg og leste i “Opp i flammer” en god stund, før jeg sto opp og lagde taco til frokost. Herlig. “Opp i flammer” er nervepirrende spennende! Jeg setter den lett på linje med førsteboken, “Dødslekene”. Musikken jeg hører på nå for tiden er The Essential Simon & Garfunkel. De er så fantastisk harmoniske og flinke. Og liker du dem så MÅ du høre på disse albumene av Kings Of Convenience også: Declaration Of Dependence og Riot On An Empty Street. Har også hørt på det nye albumet til Kent, men kan dessverre ikke si at jeg liker det noe særlig. Bortsett fra sangen Gamla Ullevi, som jeg begynner å like mer og mer! Minner meg om Nintendo eller noe.

Nå skal jeg snart på besøk til mine to gode venninner Lene og Mariell. Vi har store planer om å se litt på Heroes, regner jeg med. Om vi ikke finner på noe annet gøy. Og i morgen skal jeg på jobbintervju! Telenor ringte meg og lurte på om jeg ville komme på intervju, og jeg tenkte “hvorfor ikke?”. Jeg trenger en jobb, og har alltid intressert meg for kundeservice og den slags teknologi. Så nå prøver jeg å forberede meg litt. Ønsk meg lykke til! Etter jobbintervjuet skal jeg dra å svømme igjen, er jeg ikke flink?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Elin

  Naw – tusen takk for anbefaling! Hyggelig iverraskelse!

  15. juli 2010 at 7:44 pm Reply
 • MariaExpressen

  herlige innlegg disse der du anbefaler blogger.

  15. juli 2010 at 9:37 pm Reply
 • liseliten

  Jeg liker slike innlegg, tips om andre innlegg! Tusen takk for link! Filmensnutten er veldig bra, ja!

  15. juli 2010 at 9:46 pm Reply
 • Naitzel

  Haha – setningen “… kundeservice og den slags teknologi” var morsom! Fikk meg til å le :D

  Lykke til! Skal huske å tenke varme lykke-til-tanker i morgen.

  15. juli 2010 at 10:53 pm Reply
 • Virrvarr

  Aww, takk for anbefalingen! Så fint det har blitt på bloggen din, forresten!

  16. juli 2010 at 11:46 am Reply
 • Caroline

  Virrvarr: Takk O’ Takk! :)

  16. juli 2010 at 11:51 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!