#1: Liked Posts

9. juli 2010

Dette er min nye spalte som jeg har planlagt en tid. Jeg har det slik at det er veldig få blogger som jeg synes er fullkommende gjennomført. Mange er gode, men de mangler prikken over i’en om dere skjønner? Men på den andre siden kan alle bloggere ha  fantastiske innlegg nå og da. Og det er dette denne spalten handler om, jeg vil gi litt ære til mine ynglingsinnlegg. Håper dere nyter det like mye som meg, og at dere kanskje også blir inspirert? Hva tror dere, kan dette bli en bra spalte?

Første innlegg jeg vil anbefale i den nye spalten min er innlegget som Helene skrev om Favicon. Dette innlegget var mye til hjelp for meg, dere ser vel den nydelige soppen jeg har som Favicon?

Stikk innom Helenes blogg du også, for å skaffe deg en Favicon eller bare se hvor flott blogg hun har! Det er virkelig verdt det.

——————————————————————————————————————————————————————-

Om du forresten vil se en fullkomment gjennomført blogg kan du besøke bloggene som er linet opp under her. Det er blogger som jeg følger fast – og som aldri skuffer meg. Aldri. Det er derfor de er få i tall.

The Late Parade

Denne fantastiske bloggen er nok min favorittblogg for tiden. Carina er bare unormalt begavet når det kommer til kreativitet, design, skriveferdigheter og oppsett. Når jeg ser at det er et nytt innlegg fra henne formelig hopper jeg av glede! Det er virkelig en stor fryd å lese, se og betrakte bloggen hennes. Takk Carina!

Ask For Answers

Denne bloggen er skrevet og laget av en jente med navn Ulrikke, og denne bloggen er noe helt for seg selv. Den er gjennomført herlig og stilfull, og man ser at hun bruker lang tid på å forme innleggene sine. De er virkelig for seg gjort! Jeg må virkelig si jeg beundrer deg Ulrikke, du er en helt! Takk for inspirasjon!

Elefantzonen

Dette er Binka, og hun er den som har laget designet på bloggen min (og på Ask For Answer). Jeg er målløs over denne unge damen. Så utrolig mye talent, både innenfor design, formidling av vakre ord og reflekterende tekster. Hun blogger ikke ofte, men det gjør ingenting – for hun er så gjennomført utrolig flink!

Naitzel

Se opp for denne unge mannen – han kommer til å bli en stor forfatter om ikke lenge! Jeg beundrer ofte hans talent, pågangsmot og morsomme innfallsvinkler. Man blir så engasjert i tekstene hans! Og nå har han fått speilrefleks, blinkskuddene ruller inn som perler på en snor! Takk for at du morer og engasjerer meg!

Hermig

Jenta med drømmebloggen, som jeg pleier å tenke om henne. Hun tar helt fantastiske bilder, de er så vidundelige at jeg har ikke ord! Og innleggene hennes er så hverdagslige, samtidig som de er ganske så magisk. Det skildrer godt en ung jentes liv, og det er rørende. Samtidig som det er så… Sjarmerende!

Share:
Previous Post Next Post

11 Comments

 • Naitzel

  Når jeg sitter her sent på natt, eller tidlig på morgenen om du vil, og ser på en vakker soloppgang mens jeg befinner meg langt inne i Raymond Lilles verden, så varmer det å se sitt eget navn på en annens blogg mens man tar en liten pause fra skrivingen. Takk for store ord!

  9. juli 2010 at 4:09 am Reply
 • Carina

  Jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn TAKK!!! You made my day <3
  Og et stort hurra for denne spalten :D

  9. juli 2010 at 6:47 am Reply
 • marchi

  Kjempebra innlegg og liker den nye spalten din :) Gleder meg til fortsettelsen!

  9. juli 2010 at 9:51 am Reply
 • Ulrikke

  Aw, Caroline! Så utrolig hyggelig å bli nevnt! TUSEN TAKK :D
  Ha en god helg!
  Stor klem :)

  9. juli 2010 at 1:18 pm Reply
 • Sharin Linea

  Kult, nå har jeg noe nytt å sjekke ut :D

  9. juli 2010 at 2:32 pm Reply
 • KAYSO

  Kjempegod ide Caroline!! Veldig fint gjort å gi credit til de som produserer noen gode innlegg, samtidig som du tipser alle oss andre om dem :D

  9. juli 2010 at 8:44 pm Reply
 • MariaExpressen

  Så moro med slikt innlegg. En del blogger vi aldri har sett før også, skal sjekke dem ut;)

  9. juli 2010 at 11:24 pm Reply
 • Helene

  Awww :) Takk for hyggelig omtale og link! :) Jeg ble litt overrasket å se min egen blogg når jeg klikket inn på innlegget! :D
  Forresten, veldig godt meg forslag til andre blogger! Skal sjekke noen nå som jeg ikke har sett på før.

  10. juli 2010 at 12:50 pm Reply
 • Kristine

  Tusen takk! Det var hyggelig! :D

  10. juli 2010 at 8:12 pm Reply
 • Karoline

  Takk for tipsene til blogger og titte på. Noen av dem har jeg jo vært innom en del, men det var noen av de bloggene du nevnte her som jeg ikke har besøkt før og det er alltid fint med tips til steder å sjekke ut på nettet :)

  10. juli 2010 at 10:41 pm Reply
 • Elena

  takk for fine blogger som jeg nå følger :D

  11. juli 2010 at 12:13 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!