Sommerferie!

18. juni 2010

Dere ANER ikke hvor nervøs og usikker jeg var i morgest. Visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg hater eksamen, indelig! Også kom jeg til skolen, 1,5 time for tidlig selvfølgelig, og ventet… Og ventet… Og SELVFØLGELIG! Hva tror dere skjer? Joda, når oppgaven deles ut ser jeg at spørsmålene er rettet mot AKKURAT det jeg IKKE hadde lest om. Jeg hadde seriøst lest KJEMPEMYE! Men akkurat den lille tingen om stimatisering og stemplingsteorier hadde jeg ikke lest, fordi det var så lite sannsynlig at vi skulle få det. Trodde jeg. Så… Jeg skrev og jeg skrev. Har en sterk følelse om at jeg skrev meg langt ut på jordet. Skrev 25 sider, og hadde krampe i hendene lenge etterpå. Tenk det, skrive kjempefort i 6 hele timer. Er det rart jeg fikk krampe?

Anyways. Jeg har to B’er fra tidligere i år, så om jeg får E på denne skal jeg være fornøyd. Det skal bli spennende å se gitt… Ha ha. Nå er det sommerferie! Og jeg kan endelig lese en bok som ikke handler om psykologi eller noe annet skolerelatert. Tror jammens meg jeg skal installere Sims 3 på Mac’en. Ja… Det gjør jeg.

Tenk… Første året på barnevernspedagoglingen gikk SÅ fort. Hjelp. Tiden går fort.

PS: Husk fotokonkurransen min :) Skål!


Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Miss Jones

  Går nok sikkert bedre enn du tror :) Jeg krysser fingrene! :D

  19. juni 2010 at 12:05 am Reply
 • Guro(:

  Happy holiday! : D

  19. juni 2010 at 12:10 am Reply
 • Ingrid Elisabeth

  Gratulerer med vel fullført førsteår :)
  Godt å tenke på at om to år har du en bachelor? Det synes jeg for min del i alle fall :)

  19. juni 2010 at 6:01 am Reply
 • Carina

  Jeg er helt sikker på at det har gått kjempefint, du er jo så flink!!! Gratulerer med godt utført første år :D

  PS: Kjempefint bilde!!!

  19. juni 2010 at 3:03 pm Reply
 • bente

  Gratulerer med overstått! Krysser fingrene for at det gikk bra :) Når får du vite resultatet? Nyt sommerferien din! :)

  19. juni 2010 at 3:12 pm Reply
 • Ulrikke

  Åh, så typisk! Utrolig kjipt! Jaja, jeg krysser fingrene for deg, Caroline ;) At du skrev 25 sider er virkelig imponerende.

  Kos deg masse i ferien!

  19. juni 2010 at 4:22 pm Reply
 • Norman

  Sånn gikk det med meg på en muntlig høring. Holdt et lite foredrag om førstehjelp og fikk noen spørsmål som jeg skulle svare på. I tillegg hadde jeg øvd mye på svangerskap. Fosterutvikling, riktig kosthold, diverse symptomer i løpet av svangerskap… jeg kunne også nevne noen komplikasjoner. Men da det gjaldt svangerskap, ville de vite detaljer om komplikasjonene. Utrolig kjipt, og synd at det ble 50 % av karakteren.

  Men du må ha en kjempefin sommer! Kos deg masse :-)

  24. juni 2010 at 4:23 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!