Musikk: Maria Haukaas Storeng

15. juni 2010

Maria Haukaas Storeng er ute med et nytt album, Make My Day. Jeg har latt det surret litt i bakgrunnen når jeg jobbet med andre ting i dag. Sangene er grei nok, og noen melodier er mer fengende enn andre. Det er kanskje litt lite orginalitet, men dama har jo en fantastisk stemme, det skal hun ha. Jeg gir albumet karakter 4. Sjekk det ut på Spotify: Maria Haukaas Storeng – Make My Day

Hva synes dere?

Ellers er det som vanlig mye eksamenslesning. Jeg prøver å sikte på litt bedre enn å bare stå, så da må det pugges. Jeg og noen i klassen har delt opp temaer som vi pugger, så legger vi det frem for hverandre. På den måten lærer jeg utrolig mye, og trenger ikke lese alt. Jeg føler i alle fall jeg er skikkelig smart, ha ha. Men det gjenstår jo å se… Gleder meg uansett til sommerferie nå. Om jeg ikke får en sommerjobb skal jeg bare lese MANGE gode bøker, høre på musikk, være med venner, nyte sommerværet (hvor blir det av forresten?) og ta mange bilder. Jeg skal også være i Tønsberg 2 uker, gleder meg!

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Kaja

  Heisann.. Maria er flink å synge hun:)
  Skal du til Tønsberg i sommer du da?… Jeg skal til Brunstad i 2 uker, som ligger i Stokke, nabokommunen til Tønsberg.. :P Haha, bare tuller litt med deg vettu.. skjønner jo hva du mener :):) LYKKE TIL på eksamen!!
  Hilsen Kaja
  ps. Du er en FLINK fotograf!!

  15. juni 2010 at 11:14 pm Reply
 • Carina

  Lykke til på eksamen. Jeg er sikker på at det kommer til å gå strålende <3

  16. juni 2010 at 1:35 am Reply
 • charl8

  Ja, ho er faktisk veldig flink og hhar en bra stemme! :)

  16. juni 2010 at 6:49 am Reply
 • benedike

  hun er rå til å synge! Gleder meg til sommeren også! BRUNSTAD :D:D

  17. juni 2010 at 12:53 pm Reply
 • benedike

  Skjekk bloggen min Caroline.. Det bilde på siste innlegg ligna sykt på deg! Det er sykt mange som sier det!

  18. juni 2010 at 3:28 pm Reply
 • Veronica S

  Maria er helt fantastisk flink. Elsker det nye albumet hennes og hører ikke på annet for tiden. Liker veldig godt my heart is singing sangen;) hun er meget dyktig og har fått terningkast 6 av meg! men vi har vurdert hver enkelt sang på http://mariaexpressen.wordpress.com faktisk.

  18. juni 2010 at 8:07 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!