Utbrent

6. mai 2010

Phu, jeg føler meg utbrent, jeg. Etter en dag i barnehagen er jeg helt utslått. Ganske komisk egentlig. Og det er mye å gjøre fremover. Både med skolen og andre ting. Eksamen er jo om noen uker også… Grøss. Hjelp meg den som kan…

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Helene

  Skjønner deg godt jeg :-) Men jeg synes den utbrentheten kun hører til den første praksis-perioden. Jeg var sånn i fjor, når jeg var i barnehagepraksis for første gang. I år derimot var det gøy og deilig. Skal du ha praksis i barnehage de neste årene, eller skal du mer ut i barnevernet?

  6. mai 2010 at 6:08 pm Reply
 • Heidi

  Det går sikkert bra! Men jeg misunner deg ikke barnehagepraksisen, det høres ut som et mareritt :p

  6. mai 2010 at 6:12 pm Reply
 • bente

  Barnehage er slitsomt! Jeg var vikar i en friluftsbarnehage i et par måneder en gang, jeg har verken før eller senere vært så sliten og sovet så mye… :P

  Pass på så du ikke blir fOR sliten nå da: nok søvn, mat og hviletid. Og litt tid til gøy også, det er viktig.

  Hilsen hønemor ;)

  6. mai 2010 at 9:12 pm Reply
 • Muffin

  Dette går så bra! :) husk at du elsker å jobbe i barnehagen. Og snart er det sommer og ferietid og BCC og is og sol. Lykke til gjennom eksamenstiden!

  7. mai 2010 at 7:42 am Reply
 • Heidi

  Lofoten i helga hjelper sikkert :) Iitt midnattsol, fjell og sjøluft hjelper på det meste!

  7. mai 2010 at 8:26 am Reply
 • Astrid

  Lykke til med eksamen, tapre studentsjel! =)

  Klem fra meg

  7. mai 2010 at 8:40 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!