Travle tider

22. mai 2010

Jeg har meget travle tider i disse dager. En uke igjen i praksis, praksisoppgave som skal leveres og eksamen snart. Og det er også mye annet som skjer. For noen dager siden fikk jeg heldigvis et avbrekk da jeg hadde tidenes aften med to av mine beste venner. Det var herlig! Håper dere alle sammen har det bra! Har dere også eksamen for tiden?

Meg i sola.


Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Carina

  Så herlige bilder!!

  Midt i eksamensperiode selv. Blir ekstra stresset over at jeg utsetter alt, hele tiden. Ikke så smart, men. Det ordner seg vel :P

  22. mai 2010 at 5:17 pm Reply
 • Rita

  for noen flotte bilder Caroline :D
  Ser så koselig ut :D

  23. mai 2010 at 12:01 am Reply
 • benedike

  Så ut som dere hadde det gøy :) Dere er kjempekule alle tre :) Takk til Hollenderen mest som faktisk har kommet hemat :D:D:D

  23. mai 2010 at 5:32 pm Reply
 • Myldretid

  Lykke til med eksamensperioden.
  Jeg har valgt å sette alt som heter eksamen på vent, og heller fokusere på å bli frisk. Heldigvis har jeg ikke eksamen før til mandag, og det er hjemmeeksamen, så det er ikke noe å lese til. Men akkurat nå er det viktigere å bli frisk:)

  24. mai 2010 at 6:47 pm Reply
 • liseliten

  Nydelige bilder :) Litt deilig å ha det travelt ogsa, eller hva? Dessuten blir det ekstra deilig med fri etterpå. Lykke til med eksamen! Selv er jeg ferdig med eksamener for godt, men savner veldig studenttia!

  25. mai 2010 at 3:08 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!