Travel helg

2. mai 2010

Hei alle sammen! Jeg skulle egentlig bare ramle innom her og si at jeg har det bra. Feiret bursdagen min i går med noen gode venninner, det var veldig koselig. Ellers er jeg på tur ut døren nå for å hente to venninner, vi skal på kinaresturanten en tur. Mens jeg allerede er her kan jeg jo anbefale dere noen blogger?

Liljen-lifeasitis.com er en ærlig og reflektert blogg jeg synes dere skal ta en titt på! Dere burde også absolutt titte innom Aerdna.blogg.no, en utrolig begavet jente! Til slutt så bør dere også legge igjen en hilsen hos Lunacia.net, bloggen for oss som elsker bøker!

Ha en fin kveld! Og legg igjen en abefaling av en blogg – du også!

Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Andrea

  du er alt for snill! Liker bloggen din også :)

  2. mai 2010 at 4:46 pm Reply
 • Carina

  Høres ut som en koselig helg, alt i alt!!! Takk for bloggtips ^^

  2. mai 2010 at 7:37 pm Reply
 • Silje Marlen

  Hehe, skjønner jeg godt. Jeg eier ikke tålmodighet, så ble glad når jeg fikk den nye versjonen tidlig. :p

  3. mai 2010 at 4:07 am Reply
 • Linn Marie

  Bra med litt blogganbefalinger :)
  Hvordan er det forresten med bildeleken? Jeg har liksom falt helt ut siden jeg kom hjem fra NY :S

  3. mai 2010 at 10:24 pm Reply
 • Liljen ~Life As it Is~

  Aaaw, tuuusen takk :D <3

  6. mai 2010 at 9:29 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!