Ny spalte! The Best Of!

3. mai 2010

Jeg skal fremover ta for meg primært artister, og presentere for dere det beste jeg synes denne artisten har prestert å lage av musikk. Første ut er selvfølgelig min ynglingsartist. Her har dere lista over de beste sangene hans, etter min mening. Josh Groban er verdt å nyte! Trykk på bildet for å komme til spillelisten på Spotify. Synes dere dette er spennede?

Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Naitzel

  God idé! Fortsett med den :)

  3. mai 2010 at 11:45 pm Reply
 • Helene

  UH! Takk for tips :)

  4. mai 2010 at 9:03 am Reply
 • ina

  // Føler da jeg er flink til å svare på kommentarene dine? (:

  4. mai 2010 at 10:32 am Reply
 • Carina

  Oi, dette var en god idé :) Har ikke hørt så mye av John Groban, men en sang han har som heter “Remember When It Rained” er helt fantastisk!!

  4. mai 2010 at 1:38 pm Reply
 • Caroline

  I know Carina! Remember when it rained er nydelig!

  4. mai 2010 at 3:03 pm Reply
 • ina

  // Joda, sånt er noe man skal ta seg tid til, synes jeg. Men, det er ikke alltid jeg er like flink til å takke for komplimenter for eksempel. Men, om noen stiller spørsmål, eller skriver ekstra fine kommentarer, svarer jeg såklart:)

  4. mai 2010 at 3:05 pm Reply
 • janne

  Musikk er alltid spennende! :) Nå er det jo mye lettere å dele musikk på Spotify også, thumb’s up!

  4. mai 2010 at 6:38 pm Reply
 • Maja Piraja

  sv: Det er jo litt av problemet med Megan Fox, hun er jo ikke egentlig noen god skuespiller! Men se Jennifer’s Body, den er ikke noen kvalitetsfilm, men super om du kan sette pris på cheerleadere som blir besatt av onde demoner og spiser gutter ;)

  5. mai 2010 at 12:39 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!