Helgen er over – igjen

9. mai 2010

Denne helgen, og alle andre helger, har gått utrolig fort. Den er jo nesten over før den har begynt. Jeg kunne trengt mer helg kjenner jeg. I morgen begynner jeg å skrive ordentlig på praksisoppgaven min, og jeg kjenner jeg gruer meg litt. De temaene jeg må ta opp er det vanskelig å finne faglitteratur på. Pluss at jeg har så lite tid, for det skjer jo noe nesten hver kveld, og jeg er i barnehagen i 7,5 timer om dagen. Ønsk meg lykke til da dere, jeg tror jeg trenger det fremover nå. For ikke å snakke om eksamen som er om ca 4 uker. VRÆL.

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Heidi

  Lykke til :)

  10. mai 2010 at 12:18 am Reply
 • Muffin

  Og såå er det sommer! :D hihi.
  Happy Love Your Monday Day!

  10. mai 2010 at 12:32 pm Reply
 • Carina

  Dette klarer du :) Det er stress akkurat nå, men tenk så herlig det blir når du er ferdig med alt :D

  11. mai 2010 at 9:29 am Reply
 • Ronja

  Helgen gikk ALT for fort! Men det er jo snart sommerferie også da :D

  11. mai 2010 at 10:36 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!