Eurovision

30. mai 2010

Da var årets Eurovision over, og det ble som jeg hadde forventet. Lena fra Tyskland vant, og det fortjent. Ellers overrasket det meg at Danmark kom så høyt, men det var jo veldig gøy! Norge gjorde det enda dårligere enn jeg hadde trodd, og jeg hadde ikke akkurat håpet for dem. Men men, det var et morsomt show. Spesielt da Jimmy Jump tok seg en tur på scenen under det spanske bidraget. Hva synes dere om årets utfall?

Dette var i alle fall årets… Hva skal man kalle det? Mest ironiske? Jeg digget dem i alle fall! Russland:

Dette var årets morsomste, Serbia!

Årets beste vokal, Georgia! Jeg tar en video fra hun sang den live, hun er best live! Tenk at hun kan danse og synge så bra samtidig! Jeg ble helt imponert over denne dama! Hva synes dere? Se spesielt fra 2.34!

Share:
Previous Post Next Post

10 Comments

 • benedike

  Serbia var flink!! Men Tyskland fortjente å vinne!!

  30. mai 2010 at 11:43 am Reply
 • Martha

  Georgia var best, syns jeg :) Romania og Azerbadjan likte jeg også. Ikke så overraskende at Tyskland vant, helt grei låt :)

  30. mai 2010 at 2:54 pm Reply
 • Mari

  Heilt greit at Tyskland vann, sjølv om det var andre songar eg tykte var betre. Mitt favorittaugeblikk frå Eurovision var uansett pauseinnslaget der heile Europa dansa. Kjempegøy!

  Er heilt einig med deg angåande Georgia. Får frysningar av stemmen til den dama.

  30. mai 2010 at 4:13 pm Reply
 • Carina

  Tyskland var absolutt en verdig vinner :)

  30. mai 2010 at 9:04 pm Reply
 • liseliten

  Serbia var kjempestilig :D Fornøyd med vinneren, elsker sangen!

  30. mai 2010 at 9:58 pm Reply
 • Andrea

  All vokal var live, bare musikken som var playback ;)

  1. juni 2010 at 2:29 pm Reply
 • Sharin Linea

  Veldig rart at Norge kan gå fra å vinne til å havne så langt ned på lista!
  Selv likte jeg ikke Tyskland. Jeg heiet på Hellas og Tyrkia i år.

  1. juni 2010 at 4:50 pm Reply
 • Veronica S

  Elsket Danmark jeg, de hadde den beste vokalpresentasjonen. Georgia på vokalen var bra og, men huff for en kjedelig sant. Lena fra Tyskland likte jeg ikke og det var synd med Didrik. Men Frankrike og Aserbajian likte jeg. Og Hellas.

  2. juni 2010 at 10:03 pm Reply
 • Merethe

  Likte at tyskland vant jeg^^ Jeg var nesten sikker på at de kom til å vinne fra første gang jeg hørt låta :P hehe! Men jeg håpte jo Belgia egentlig skulle vinne da! elsket virkelig Tom Dice sin låt Me and My Guitar! Sånn i ettertid er jeg blitt fan av både Serbia sin låt og Moldova sin! Saxofonmannen var jo legendarisk^^

  3. juni 2010 at 9:15 am Reply
 • Maja Piraja

  Jeg har hørt på Romania sin sang i smug på Spotify i flere dager nå ;)

  4. juni 2010 at 1:23 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!