Et lite tips til fotoentusiaster

15. mai 2010

Jeg leser en god del fotomagasiner og fotobøker. Nå har jeg begynt å samle det beste jeg har funnet i en egen perm. Lurt, fordi du da har alt samlet på en plass til inspirasjon og glede!

Ellers er dette min ynglingssang for tiden:

Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Linn Jones

  Veldig bra tips! :D

  15. mai 2010 at 6:39 pm Reply
 • Christine

  god idé!
  Kings of Convenience kommer på Roskilde forresten :)

  15. mai 2010 at 7:13 pm Reply
 • Caroline

  Christine: Heldiggris du, som får se dem live! De er fantastisk!

  15. mai 2010 at 11:30 pm Reply
 • Carina

  Dette var jo kjempegode tips :) Det skal jeg søren meg gjøre, bare med skriveri-tips isteden :)

  Eeeelsker den sangen. Blir aldri lei!

  16. mai 2010 at 11:08 am Reply
 • Carina

  *kjempegodt tips mente jeg selvfølgelig (som den perfeksjonisten jeg er må jeg rette på meg selv :P)

  16. mai 2010 at 11:08 am Reply
 • KAYSO

  Det var lurt! jeg gjorde lignende tidligere, men det var mye rart samlet da, ikke bare om en ting. Del gjerne forskjellie tips du plukker opp med oss også :D den sangen er jo dritkul, det er musikkvideoen også :D

  16. mai 2010 at 9:09 pm Reply
 • Liljen ~Life As it Is~

  Ooi, så bra!! Takk for tips!
  (Lytter til sangen nå – høres bra ut )

  21. mai 2010 at 12:47 pm Reply
 • Roar

  http://www.dittkamera.no er en fotobutikk på nett. Du finner blant annet et stort utvalg av kamera og kamerautstyr (Systemkamera, Hybridkamera, Kompaktkamera, objektiver, filter, lagrindsmedia, Flash/Blits m.m.) til rimeligere priser på nett. Du vil til en hver tid være trygg å få produktet i høy kvalitet og rask levertids som varierer mellom 2-5 virkedager.

  14. november 2012 at 12:06 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!