To nye bokbestillinger

13. april 2010

I dag har jeg bestilt meg Regines Bok. Det er en bok basert på den siste tiden av livet til Regine Stokke, som hun delte med oss alle i bloggen sin. Vil absolutt anbefale dere alle å bestille den! Noen av pengene vil også gå til å støtte kreftsaken. Jeg bestilte meg også 1001 plater du må høre før du dør. Den var på restsalg fra Mammutsalget!

Hvilke bøker har dere bestilt dere i det siste?


Share:
Previous Post Next Post

11 Comments

 • Carina

  Ingen, fordi jeg er blakkere enn blakkest! Men jeg har absolutt tenkt å ta en titt på “Regines bok”!

  13. april 2010 at 6:07 pm Reply
 • Heidi

  Jeg venter på Revolutionary Road, og gleder meg til det, for jeg så nettopp filmen, men er blitt fortalt at boken er enda bedre igjen.

  13. april 2010 at 6:10 pm Reply
 • KAYSO

  bestilte meg regines bok :)

  13. april 2010 at 6:58 pm Reply
 • Helene

  fine bøkene! :) jeg skal bestille regines bok når jeg får studielånet!

  13. april 2010 at 7:13 pm Reply
 • Mie

  Jeg har også bestilt Regine sin bok. Prøvde også å finne bok 20 av en mangaserie som jeg holder på å lese. De har hatt alle til 19 på bokklubben.no, men så har de så klart ikke de siste fem bøkene! Irriterendee!
  Bøker er flotte ting <3

  13. april 2010 at 8:53 pm Reply
 • Myldretid

  Jeg har kjøpestopp, så det blir bare biblioteksbøker på meg fremover:)

  13. april 2010 at 10:21 pm Reply
 • Martine

  Jeg skal bestille regine sin bok etterhvert! :)

  14. april 2010 at 9:13 am Reply
 • Lady Netta

  Jeg hadde tenkt å kjøpe Regines bok i morgen, siden stipendet kommer da, men så var det plutselig ikke noe penger igjen. Får kjøpe neste måned, for den må jeg ha. Ellers har jeg bestilt en bok fra Play.com som jeg ikke husker hva heter akkurat nå, men den har ikke kommet enda! Er så irriterende å bestille fra internett innimellom… :)

  14. april 2010 at 9:15 pm Reply
 • Carmelita

  Har tenkt å kjøpe Regines bok en eller annen gang. Kan ikke bruke mer penger nå, så det blir vel ønske til bursdagsgave eller noe sånt.
  1001 album er virkelig genialt. Man oppdager masse musikk man ellers ikke ville oppdaget.

  15. april 2010 at 8:19 pm Reply
 • Mette

  Jeg har utrolig lyst på Regines bok! Hun var virkelig en fantstisk jente.

  17. april 2010 at 6:14 pm Reply
 • Liljen ~Life As it Is~

  Jeg har bestilt Regine sin bok, og venter den etter helga :D Både gleder og gruer meg til å lese den..

  18. april 2010 at 1:37 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!