Påsketiden er over…

5. april 2010

… Og en ny tid skal akkurat til å starte.

I morgen begynner jeg min praksisperiode på 2 månender i barnehage. Jeg grugleder meg, som det så flott heter. Det blir jo veldig annerledes fra å være student. Men jeg har bestemt meg for å gå inn i disse to månedene med et stort smil, og en positiv innstilling. Jeg blir alltid glad av å være sammen med barn. De er så ekte. Så dette må jo bare bli en fantastisk opplevelse! Selvom det ikke er i barnehage jeg skal arbeide når jeg er ferdigutdannet, så er det greit å få med erfaringen.

Ellers så skal jeg, søsteren min og pappa på en utenlandsreise snart. Vi er litt usikker på hvor, men en eller annen billig plass i Europa. Det blir ikke England, for der var vi sist gang. Kanskje Frankrike, Italia eller Skottland. Har dere noen forslag? Jeg vil helst ikke til et land jeg har vært i, og i Europa har jeg vært i Russland, Tyskland, Polen, Spania, Kypros, Nederland og Estland som jeg kommer på i farten (pluss de nordiske landene da, minus Island). Jeg gleder meg i allefall!

I september skal jeg til USA og Canada, og jeg kan nesten ikke vente til turen! Før jeg drar tenkte jeg at jeg skulle kjøpe et nytt objektiv til Canon EOS 450D, fordi min 50 mm er kanskje ikke det mest ideelle på tur. Har dere noen tips til en god linse på reise? Fra kr 3000-5000. Den bør kanskje være vidvinkel, eller fra 15 mm og oppover, siden jeg vil få med mest mulig på bildene mine. Kan være en fastlinse og.

Nei, nå ringte familien og sa de kom hjem 3 timer før tiden, så jeg må hive meg rundt å støvsuge huset, he he. Håper dere alle sammen har hatt en fortreffelig påske, og at dere går tiden i møte med et stort, positivt smil rundt munnen! Trenger dere litt ekstra godt humør og inspirasjon? Hør på min nylagde Aprilmusikk 2010 på Spotify!

PS: Nord Norge er nydelig. Jeg har sett nordlyset 3 netter nå i det siste.
PSPS: Linkene mine blir oppdatert i nærmeste fremtid.

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Elena

  SKottland! Jeg har ikke vært der selv, men har alltid ville dra dit!
  Jeg har forresten byttet bloggadresse hvis du fremdeles vil linke meg. Jeg har linket deg!

  5. april 2010 at 2:20 pm Reply
 • Malin

  Så heldig du var som klarte å fange nordlyse på bilde. Jeg prøvde desperat, men uten stativet mitt til stedet, klarte jeg det ikke…

  5. april 2010 at 2:33 pm Reply
 • Cecilie M

  Å, så spennende med praksis! Håper du vil trives godt! :)

  Også heldiggrisen som skal på tur, da… Jeg tror jeg ville valgt Italia eller Skottland! :D

  5. april 2010 at 2:36 pm Reply
 • Carina

  Dra til Dublin :D Fantastisk by!
  Jeg tror du kommer til å få en flott praksis! Barn er alltid så morsomme å være med :)

  5. april 2010 at 2:39 pm Reply
 • Carina

  sv: Jada, de snakker forståelig engelsk. De er bare veldig glade i t-ene sine, så “third” høres ut som “turd” osv. :P

  Der kan du blant annet dra på Guinness-museet (altså et øl-museum), du kan shoppe! Er mye du kan gjøre, men akkurat nå husker jeg selvfølgelig ikke halvparten :P

  5. april 2010 at 3:03 pm Reply
 • Hanne Kristin

  Dra til Praha! Det er billig! Og kjempekjempe fint der :)

  Lykke til med praksisen! Alltid like spennende med sånt =)

  5. april 2010 at 3:04 pm Reply
 • Carina

  Nei, prisene er slettes ikke så ille. Var ikke det da vi var der i hvert fall :) Ta deg en titt på hotels.com! Mye flotte, små, koselige hoteller rundt om kring! Jeg anbefaler i hvert fall Dublin om du ikke har vært der før :)

  5. april 2010 at 3:15 pm Reply
 • bente

  Italia er herlig! Jeg var der en liten tur i april i fjor, og vil tilbake en gang :) Lykke til med første dag i praksis i morgen! Du klarer deg nok kjempebra :)

  5. april 2010 at 3:27 pm Reply
 • Helene

  Lykke til i praksis! Er selv i praksis nå, har 3 uker igjen! Koser meg :-)
  Jeg anbefaler skottland, var der nettopp selv! Men dra og utforsk slottene og slikt! :-)

  5. april 2010 at 3:59 pm Reply
 • Lady Netta

  Åh, du får ha lykke til i praksis! Det blir sikkert spennende :)
  Oj, så gøy at du skal til USA og Canada, det høres jo fantastisk ut. Gleder meg til å se bilder fra det! :)
  Tusen takk for spillelista forresten ;) Og flott bilde!

  5. april 2010 at 4:40 pm Reply
 • Mette

  Jeg har aldri vært i England, så hvis det var opp til meg ville jeg valgt England. Men siden du allerede har vært der, så høres både Scottland og Irland helt herlig ut! ^^

  Jeg er litt usikker på hvilket objektiv som egner seg best til reise, men selv har jeg kjøpt Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS som en litt bedre erstatter for standardobjektivet. Det er ganske likt som 18-55mm som følger med kameraet, men det har større brennvidde. Jeg vil tro det egner seg ganske godt til reising, med tanke på at det er et allround-objektiv, men jeg tror nok også at det finnes bedre alternativer. Det er et godt objektiv, for all del, men det er ikke i toppklassen. Jeg kjøpte det for 2999 på Japan Foto. :)

  Lykke til i praksis!

  5. april 2010 at 5:27 pm Reply
 • Martine

  Barcelona!! Min favorittby i europa tror jeg! Man kan få billige flybilletter de så reisen trenger ikke bli dyr! ;)

  jeg har jobbet lenge i barnehage (deltid)! Synes det var en utrolig koselig jobb! :) Du kommer sikkert til å stortrives :D

  5. april 2010 at 10:01 pm Reply
 • Carmelita

  Jeg har Sigma 30mm F/1.4, og liker det veldig godt. Det er det objektivet jeg bruker mest. Men det er ikke vidvinkel, så hvor aktuelt det er for deg, vet jeg ikke.

  7. april 2010 at 9:23 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!