5 kommentarer om “My Sandbox – innlegget som tok tid, men var morsomt

  1. Hehe, kult! :)
    Veldig mange ting jeg liker her også, men noen jeg absolutt ikkkkkkke liker! Som Twix – blæk. Hater den. Og spungebob og de dukkene fra Sesam Stasjon, alltid hatet de. :P Vet ikke hvorfor, men jeg likte generelt tegning bedre og da også tegnefilmer. Totoro er selvfølgelig elsk! :) Og bompi og spiralis. :) men faktisk utrolig mange ting jeg også ville hatt i min sandbox her! :)

  2. Tja, nå har jeg laget sandboxen, men vet ikke helt hvordan jeg får sett den. Jeg ser den jo selv inne på applikasjonen med navn under. Hvordan ser jeg den sånn som du har den med bare bilder?

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.