Next Post

5 Comments

 • Muffin

  Hehe, kult! :)
  Veldig mange ting jeg liker her også, men noen jeg absolutt ikkkkkkke liker! Som Twix – blæk. Hater den. Og spungebob og de dukkene fra Sesam Stasjon, alltid hatet de. :P Vet ikke hvorfor, men jeg likte generelt tegning bedre og da også tegnefilmer. Totoro er selvfølgelig elsk! :) Og bompi og spiralis. :) men faktisk utrolig mange ting jeg også ville hatt i min sandbox her! :)

  22. april 2010 at 11:34 am Reply
 • Phjortis

  Å, så koselig! Tror jeg må lage en sånn selv! Jeg blir glad når jeg ser på din!

  22. april 2010 at 4:12 pm Reply
 • Phjortis

  Tja, nå har jeg laget sandboxen, men vet ikke helt hvordan jeg får sett den. Jeg ser den jo selv inne på applikasjonen med navn under. Hvordan ser jeg den sånn som du har den med bare bilder?

  22. april 2010 at 8:12 pm Reply
 • Liljen ~Life As it Is~

  Ooi,så kult :D

  22. april 2010 at 9:11 pm Reply
 • Astrid

  Hvor kult!! =) Herlig laga..

  22. april 2010 at 9:12 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.