Konkurranse hos Rita

8. april 2010

Rita holder igjen en konkurranse, og jeg kan ikke la denne glippe ut av mine hender. Her kan du vinne et gråfilter til speilrefleksen din, fra Tvspelsweb.se. Delta dere også! Det er valgfritt tema, og fristen for innlevering er søndag 18. april 2010.

Når vi er i gang her kan jeg si at Rita forresten har en fantastisk flott blogg, og tar veldig fine bilder. Verdt et besøk!

Dette bildet har jeg tatt i forbindelse med temaet “Vold i hjemmet”. Dere kan sikkert tenke dere til resten selv. Jeg synes det er helt grusomt at slikt foregår så mange steder, både fysisk og psykisk vold, og det er en av grunnene til at jeg vil bli barnevernspedagog.

Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Rita

  For ett flott bilde ! Liker bilder med mening ! :D Takk for at du deltar Caroline, og for fine ord om meg og bloggen min <3

  8. april 2010 at 7:06 pm Reply
 • Marlene

  sv: tusen takk for linken! :) dessverre var de gått tom for invites.. :( takk likevel!

  og veldig fint bilde :) passet fint til tema ‘vold i hjemmet’.

  9. april 2010 at 12:12 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!