Jeg er med i enda en fotokonkurranse + Bildeleken tema

19. april 2010

Denne gangen er det den flotte medisinstudenten Martine som har fotokonkurranse med tema “Dyr”. Jeg slenger selvfølgelig med med, og med bilder av min herlige kattepus Mimi. Premien er Close Up Filter (10+) fra Tvspelsweb.se. Det ville jeg absolutt ikke sagt nei takk til! Stikk innom Martine og meld deg på du også, hun har en fantastisk flott blogg!

Denne ukens tema for bildeleken er “Vann”.

Forresten: Dere hadde vært kjempesnille om dere ville gått inn på Ritas blogg og stemt på bidrag 1, om dere liker det.

Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Martine

  Så bra du er med! Mimi er så vakker :)
  ¨Gikk det forresten bra med henne hos dyrlegen?

  19. april 2010 at 7:05 pm Reply
 • Carina

  Jeg skal stemme på deg :D

  Skulle du forresten sende meg den koden på mail? :D Spent!!!

  19. april 2010 at 8:16 pm Reply
 • Marte

  Elsker det ansiktsutrykket til Mimmi på det første bildet :)

  19. april 2010 at 9:22 pm Reply
 • Liljen ~Life As it Is~

  Så fine bilder, begge to!!! :D Lykke til i konkurransen!

  19. april 2010 at 9:41 pm Reply
 • Rita

  hun er så flott :D Håper du vinner da :D
  sv; Kommer ikke til å registerere anonyme stemmer i konkurransen, kommer heller ikke til å registrere de uten adresse, om jeg ikke ser hvordan man kan gjøre ting på en annen måte :) Juks skal man jo ikke ha noe av !

  20. april 2010 at 7:11 am Reply
 • Muffin

  Jeg er ikke et dyremenneske, men Mimi er seriøst den kuleste katten jeg vet. :) Henne har du vært heldig med! Håper du gjør det bra i konkurransen!

  20. april 2010 at 8:12 am Reply
 • Dorthea

  Åå – så nydelig pus!

  27. april 2010 at 8:02 pm Reply
 • marita - foto

  Så utrolig fin pus! :) Jeg elsker katter altså, din var utrolig skjønn!

  28. april 2010 at 9:34 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!