I’ve been thinking

12. april 2010

Jeg tror jeg fremover kommer til å fokusere mer på temablogging her. Musikk, film, litteratur, sosiale medier og teknologi. Håper det går greit. Jeg orker ikke opprette en nye blogg, jeg liker den bloggen jeg har nå. Selvfølgelig kommer dere til å ha meg, den gode gamle Caroline, tilstedet hele tiden uansett. Dessuten vil jeg gi en oppfordring til alle som har en blogg, eller leser andres blogger. Legg igjen en kommetar, det varmer. Jeg prøver selv å bli mye flinkere på det.

Bildeleken ser ut til å begynne litt trått. Jeg tar litt på min egen kappe også, siden jeg enda ikke har postet mitt eget bilde eller lagt ut nytt tema. Til dere som er med i Bildeleken: Er det greit om vi gjør som før med bildeleken? Det var en del som ikke forsto greien med Flickr, og det blir litt styr. Så jeg bestemmer herved at fra og med denne uken poster vi bildene på vår egen blogg, og jeg lager en side her på bloggen min der alle som har postet bildene sine skriver seg inn kontinuelig. Dessuten, om jeg får tilatelse fra dere, vil jeg poste alle Bildeleken-bildene i Bildeleken-gruppen på Flickr, slik at vi har dem samlet, er ikke det fint? Eller hva sier dere? Tema for denne uken er fremdeles “Sett fra et annerledes perspektiv”. Så dere som ikke har postet noe denne uken har en uke til på dere, tenk så det knaker, det er det som er gøy. Jeg har tatt bilde, har bare ikke fått postet det ennå.

Ellers, for dere som har orket å lese alt jeg har skrevet til nå, så har jeg det bra for tiden, men er veldig sliten. Det tar på psykisk å arbeide i en barnehage som student. Men det er utrolig lærerikt og utfordrene, og ikke minst morsomt og givende. Selvom det er et utrolig tunge og vanskelig yrke å arbeide som barnevernspedagog, så er det for meg verdt det om jeg så bare klarer å hjelpe ett eneste barn. Håper dere alle sammen har en givende hverdag, og et mål for øye! God mandag!

Dette er loggboken min i praksis – laget av Maja.

Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Carina

  Jeg synes det høres ut som en flott idé – mer temablogging. Jeg synes personlig det er mye mer spennende å lese litt mer utdypende artikler om diverse, enn hva folk har på brødskiva si (ikke at det er det du har gjort så langt) :P Uansett så henger jeg med! Liker måten du skriver på, uansett hva det handler om :D

  12. april 2010 at 10:34 pm Reply
 • Naitzel

  De oppdaterte rammene rundt bildeleken var bedre :)
  Skal se om jeg ikke får til å delta.

  12. april 2010 at 11:12 pm Reply
 • Lady Netta

  Hehe, begynte å lure på hvorfor jeg var den eneste som har deltatt :P Men okei, vi kan gjøre det annerledes da :)

  13. april 2010 at 10:07 am Reply
 • Maja Piraja

  Aw, det er boka jeg laget jo! Så koselig at du bruker den <3

  13. april 2010 at 11:46 am Reply
 • 9cko

  Blir da bildeleken som før så hvem som helst kan joine, eller må du ha påmeldingsmail?

  13. april 2010 at 6:50 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!