Ikke for å klage…

24. april 2010

… Men jeg er skikkelig syk! Blæh. Neida, jeg er ikke skikkelig syk. Men jeg er skikkelig forkjølet. Og det MÅ gå over til mandag, for da skal jeg i praksis i barnehagen igjen. Kryss fingrene for meg. Har dere noen gode tips mot forkjølelse? Ting går nok ikke helt min vei for tiden. Det har skjedd komplikasjoner i praksisoppgaven min, som gjør alt mye vanskeligere. Og det er kanskje ikke sikkert jeg får fri fra skolen til å dra til USA og Canada i september. Men jeg har ikke gitt opp ennå, nei langt i fra. Vi lever i håpet dere! I morgen skal jeg slappe av, lese litt og lade opp kreftene til neste ukes hardkjør.

En annen ting jeg har tenkt litt på i det siste er dette med videoblogging. Hva er deres standpunkt i forhold til det? Både det å se på, og å gjøre det selv.

Sist i dette innlegget, før jeg legger meg og hoster meg nesten i hjel, så vil jeg anbefale alle sammen å lese “Regines Bok”. Jeg har kommet et stykke i den nå, og den er bare helt fantastisk. Man ser rett og slett annerledes på livet etterpå. På torsdag har jeg forresten bursdag! Da blir jeg hele 21 år. Jeg legger til ønskelisten min i dette innlegget også, for dere kjente og kjære. Boken 1001 album du må høre før du dør har jeg allerede kjøpt meg. Og i tillegg til dette ønskelisten vil jeg også gjerne inkludere gavekort hos frisør og gavekort på sko.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Carina

  For det første: Masse god bedring, og så håper jeg alt ordner seg med praksis og fri fra skolen!

  For det andre: Videoblogging kan være morsomt det, om det er en grunn til at den er til. Om noen bare står og snakker foran kameraet uten å gjøre noe mer ut av det kan det bli veldig kjedelig. Selv lager jeg bare vlogg om jeg har noe å si, og så legger jeg til smurfestemme. Men det er mest fordi jeg hater å høre min egen stemme :P

  25. april 2010 at 12:10 am Reply
 • Astrid

  Heisann frøken =)

  Første året i barnehage, ender alle opp med å være syke opptil flere ganger, men etterpå så sitter du igjen med verdens beste immunforsvar, og kan dessverre aldri bruke unnskyldningen “syk” igjen =) Hehe, men god bedring, kjære venn!

  Ska si du har mye interressant på ønskelista di! Spesielt de macbook holderene syntes jeg er rå kule!

  jaja, kos deg med en avslappende søndag! Klem fra meg

  25. april 2010 at 9:57 am Reply
 • bente

  Aw, god bedring! Skal sende helbredende tanker ;)

  Jeg er ingen stor fan av videoblogging jeg. En ting er at jeg aldri kunne tenkt meg å gjøre det selv, men jeg synes det blir mest kleint når andre gjør det også, hehe :P

  25. april 2010 at 11:02 am Reply
 • Maja Piraja

  Jeg videoblogger aldri, det blir for kleint. Ikke gidder jeg å se på videoblogger helle, med mindre det er en blogger jeg liker veldig godt :) Det har nok noe med det at en tekst kan man skumme gjennom, men en video MÅ man se fra start til slutt.

  25. april 2010 at 12:10 pm Reply
 • Muffin

  Videoblogging er ekstremt vanskelig å få til bra, men når det er bra så er det bra også. :) Apropos ønskelister: Jeg vil ha kameraaa! 5D, helst jatakk.

  26. april 2010 at 1:02 pm Reply
 • Muffin

  sv: det er kanskje sløsing å kjøpe dyrt kamera om man bruker det til å ta bilde av katten sin (no offence. ;)), dagens outfit og grillmaten hver sommer. Men om man ønsker å ta bilder for en grunn, ha det som aktiv hobby osv – da er det absolutt ikke sløsing. Sjekk bare siste 3 artiklene på dkmdrm om dugnad og forskjellen på bildekvaliteten i forhold til andre artikler! De er tatt med henholdsvis 5D og 7D. Tror 7D er temmelig bra også. :)

  26. april 2010 at 1:35 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!