Hvem er du?

11. april 2010

Jeg har jo rundt 50 lesere om dagen, noen ganger mer. Så jeg lurer ofte på hvem dere er? For de færreste av dere kommenterer… Kan dere ikke skrive en kommentar her? Om hvem du er, hva du heter, hva du gjør om dagene, hvor du bor, om du har blogg, hvor gammel du er, hvorfor du leser bloggen min, hva du liker her og ikke liker osv. Det hadde vært utrolig koselig!

Ellers kommer bildet mitt til Bildeleken senere i dag. Har dere andre kommet dere a jour?

Share:
Previous Post Next Post

16 Comments

 • Helene

  Jeg er alt for dårlig til kommentere her hos deg :-)
  Vel, 22 år fra Oslo, bor i Bergen. Går førskolelærerutdanningen.
  Jeg leser bloggen din fordi du virker som en jordnær jente med mye på hjertet. (Jeg synes rosablogging er kjedelig!) Du skriver variert og tar opp innteresante ting og tar flotte bilder! :-)

  11. april 2010 at 1:34 pm Reply
 • Linda

  Jeg er i hvert fall meg!! Trofast følger av bloggen! ;)

  11. april 2010 at 1:38 pm Reply
 • Anonym

  det var mye “no” i den sangteksten! :P

  veeel… jeg er innom her for første gang, but I do like your blog so far :)
  heter Siv, er 15 år, bor på en liten plass i Nordland, spiller en del gitar, kornett og trekkspill, leser bøker og hører på musikk!
  xxx

  11. april 2010 at 2:27 pm Reply
 • Siv

  Og der glemte jeg selvfølgelig å putte på navn og sånt ^
  om den forrige kommentaren kom, så er det meg :)

  11. april 2010 at 2:28 pm Reply
 • Siv

  sorry, må visst skrive på nytt!

  Er innom på bloggen din for første gang, but I like it so far!
  heter Siv, er 15 år, bor på en liten plass i Nordland, spiller gitar, trekkspill og kornett på fritiden. Leser en god del bøker også :)
  Har jo da blogg, linken burde henge med en plass…
  xxx

  11. april 2010 at 2:30 pm Reply
 • bente

  You know me ;)

  11. april 2010 at 2:43 pm Reply
 • Carina

  Jeg er meg, og jeg er stor fan :D

  11. april 2010 at 2:57 pm Reply
 • Lady Netta

  Jeg er Anette! 19 år gammel og bor utenfor Lillestrøm ;) Jeg har blogg ja, men det tror jeg du vet :) Jeg leser bloggen din fordi den er bra! Liker designet, og måten du legger opp innleggene dine (altså bilder og tekst). Jeg bare liker meg her jeg, rett og slett :)
  Og ja, jeg er a jour, og har allerede lagt ut mine bilder ;)

  11. april 2010 at 3:19 pm Reply
 • Christine

  Om hvem du er, hva du heter, hva du gjør om dagene, hvor du bor, om du har blogg, hvor gammel du er, hvorfor du leser bloggen min, hva du liker her og ikke liker osv. Det hadde vært utrolig koselig!

  Christine 19 år gammel jente som bor i Trondheim. Jobber noen dager i uka på Elixia KidZ, og gleder meg til det blir høst og jeg forhåpentligvis begynner på skole igjen og får mer å gjøre om dagene. Jeg har bloggen lillevimse.blogg.no, men blogger ikke så alt for mye for tiden.

  Det er ingen spessiel grunn til at jeg leser bloggen din. Har bloggen din på bloglovin og leser de innleggene som fanger min oppmerksomhet. Jeg liker designet, bildene, og anbefalningene. Du deltar i endel konkuranser, og det er greit siden de også kan være noe for andre. Jeg liker også å lese om de tingene du gjør i hverdagen, om dine tanker og meninger :)

  11. april 2010 at 5:11 pm Reply
 • Naitzel

  For en sang! Handler det om en som er redd for noe, eller no’…?

  11. april 2010 at 6:15 pm Reply
 • Nina

  Nina, snart 23, fra Namsos, men bor i Colorado nå:) Jeg liker alle de fine bildene dine, også liker jeg veldig godt når du har anbefalinger, både av film/musikk/bøker/blogger og sånt :)

  11. april 2010 at 8:33 pm Reply
 • Christiane

  Er snart 17, liker foto, film, animasjon, literatur, kunst…
  leser bloggen fordi innleggene dine er inspirerende…
  <3

  11. april 2010 at 8:34 pm Reply
 • Maiken

  jeg leser bloggen din av og til. Har jo vært med på bildelek tidligere, så… ;)
  Håper du har hatt en fin helg!:)

  11. april 2010 at 9:25 pm Reply
 • Andrea

  du vet litt hvem jeg er da :) og jeg liker godt å titte her inne fordi det er koselig å se hva folk jeg “kjenner” driver med.

  Og. nei. jeg har ikke peiling på hvilket bilde jeg skal poste til bildeleken. Jeg har null ideer. haha. tror du vårbildet mitt passer?

  12. april 2010 at 9:11 am Reply
 • Gudrun Jona

  Du vet hvem jeg er og ;)

  12. april 2010 at 2:45 pm Reply
 • Heidi

  Jeg har fulgt bloggen din i noen måneder, og liker best når du skriver om bøker, men leser de fleste innleggene, selv om jeg ikke alltid kommenterer.

  Jo, og så heter jeg Heidi, er femogtyve og studerer religion i Bergen.

  12. april 2010 at 9:59 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!