Forsikring til dyr?

13. april 2010

Mimi, katten min, har i dag skadet foten sin. Jeg aner ikke hva som har skjedd, men hun halter og ser pjusk ut stakkars. Har avtale med dyreklinikken i morgen tidlig, håper inderlig ikke det er noe alvorlig. Godt mulig hun har vært i en slosskamp, for hun har også mistet halsbåndet sitt i natt. Huff, jeg synes egentlig det er ganske grusomt. Jeg tenker at jeg skal skaffe meg katteforsikting for fremtidens skyld. Er det noen av dere som har noen erfaring med dette? Hvor kan man få billigst og best forsikring? Og kryss fingrene for at det går bra i morgen, og at hun ikke må legges i narkose.

Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Astrid

  Uff da.. Tappert! Snehvit-pjusk har vært vekke i 2 uker, men kom, til min store glede, tilbake igjen igår kveld. Så nå ligger hun fredfullt å stille og sover med stor gravidmage, og et smil rundt munnen! =)

  13. april 2010 at 8:46 pm Reply
 • Mie

  Uff, håper pusen din blir frisk!

  13. april 2010 at 9:15 pm Reply
 • Helene

  uff.. krysser fingrene for at det ikke er noe alvorlig med mimi!

  13. april 2010 at 9:23 pm Reply
 • Maja Piraja

  Uff, stakkars kattedamen. Kjæledyrforsikring har jeg hørt skal være veldig lurt, jeg kommer ihvertfall til å forsikre min fremtidige hund :)

  13. april 2010 at 10:18 pm Reply
 • Martine

  Uff håper det ikke er noe alvorlig!! Min pus kom haltende hjem for noen år siden, og jeg synes ikke det virket noe alvorlig ut.. Men når vi kom til dyrlegen og fikk tatt bilde av foten viste det seg at lårbeinet var knekt tvert av(!) de maskerer så utrolig godt hvor dårlige de egentlig er..

  Håper mimi har vært mer heldig her.. For operasjon av katt er dyrt! :S

  14. april 2010 at 9:13 am Reply
 • bente

  Huff, stakkar Mimi… Gikk det bra hos dyreklinikken?

  16. april 2010 at 8:11 pm Reply
 • Elin

  Har ikke dyr selv, men har hørt at Gjensidige har bra forsikringer for dyr.

  17. april 2010 at 9:50 pm Reply
 • Liljen ~Life As it Is~

  huffda.. :/

  18. april 2010 at 1:38 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!