Film, musikk og litteratur

9. april 2010

Overskriften på dette innlegget viser dere 3 ord som betyr mye for meg. De henger litt sammen også, for dem alle har skapt magiske øyeblikk i mitt liv. Jeg har lenge tenkt å opprette en egen blogg som bare skal inneholde stoff fra disse tre kategoriene. Nå er mitt spørsmål til dere: Kunne noe slikt være av interesse? En blogg bestående av musikkanbefalinger, filmanmeldesler og magiske bøker? Svar ærlig takk.

Jeg skal antagelig forresten begynne å gjesteblogge filmanmeldelser snart. Har dere noen filmer som jeg bør anmelde?

Dette er forresten Johanna.

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Lady Netta

  Det synes jeg høres ut som en fantastisk idé, men betyr det at det ikke kommer noe om det er på bloggen da eller?

  9. april 2010 at 3:15 pm Reply
 • Elena

  ja det synes jeg du burde gjøre :)

  9. april 2010 at 4:15 pm Reply
 • Elin

  Gjør du det, kommer jeg nok til å følge den bloggen istedet, for det er tema som interesserer meg.

  10. april 2010 at 9:52 am Reply
 • Carina

  Absolutt interessant :D

  10. april 2010 at 3:03 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!