ESC + konkurranseavsløringer!

18. april 2010

Først må jeg bare si at jeg er overlykkelig over å ha vunnet trøstepremien fra Silje Marlen sin konkurranse! Endelig kan jeg få en fotobok fra CEWE, jeg også! Tusen takk! Vil bare i slengen nevne at det var Carina som vant min konkurranse, og har vunnet et gavekort på CEWE fotobok, hun også! Gratulerer! Send meg en mail, så skal vi få ordnet resten.

Ellers skal dette handle om Eurovision Song Contest, eller Melodi Grand Prix som vi kaller det her i Norge. Det skal snart gå av stabelen i Norge, så jeg tenkte like gjerne jeg skulle prøve å tippe hvem jeg tror kan vinne. Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg er hardbanka Melodi Grand Prix fanatiker, ha ha. Så, her har dere noen sanger jeg tror kommer langt opp i år (jeg tror Norge kommer langt også). Hva tenker du?

Sveits stiller i år opp med denne mannen som synger på fransk. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg tror at den kommer til å komme langt sånn egentlig, bare en magefølelse.

Jeg tror nok Armenia med denne låten kommer å vinne hele greia!

Bulgaria kommer nok langt med denne tror jeg, fordi det ville vært så typisk. Ikke at jeg liker den så godt…

Romania har i år med seg denne halvt norske mannen, som har deltatt for Norge før. De kommer nok langt.

Jeg tror absolutt Tyskland når langt med denne unge piken!

Belgia stiller med et moderne og ekte bidrag i år. Kanskje det slår an?

Dette er de absolutt største nedturene i år:

Hvaaaa er dette liksom? Grøss… Nederland har virkelig gått på en smell.

Hvordan kan dere falle fra å vinne for noen år siden med hard rock, til DETTE? Sørgelig Finland.

Slovenia gjør det så dårlig at jeg vil gråte…

Ja… Hva skal man si? Dette må være det rareste jeg har sett på lenge fra Russland.

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Mie

  Haha, så mye dårlig! Den eneste jeg hadde hørt fra før er Nederland sitt bidrag. Teksten er bra, men hadde de droppa den Sha-la-la greia og hatt en litt annen sjanger på sangen så hadde den sikkert slått an. Men sånn som den er nå? Naaaaaaaj.

  18. april 2010 at 9:48 am Reply
 • Carina

  Wow, TUSEN TAKK :D :D Nå blei jeg helt fantastisk glad, du aner ikke :D Skal sende deg en mail med en gang :)

  Jeg har ikke trua på at Norge kommer langt i år, dessverre. Men hvem vet ;)

  18. april 2010 at 1:54 pm Reply
 • Cecilie M

  Jeg likte best Belgia sitt bidrag! :D Det mest behagelige å høre på, syns jeg :)

  Håper du har en bra søndag!

  18. april 2010 at 5:10 pm Reply
 • Martha

  Israel sitt bidrag var utrolig bra, syns jeg :) Sverige var også bra, synd de ikke gikk til finalen :)

  28. mai 2010 at 2:28 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!