Vinneren av skrivekonkurransen + Bildeleken

28. mars 2010

Hei alle sammen!

Håper dere har en fin helg ennå – og snart en fin påskeferie. Her er det i alle fall mye snø, så alle skigale personer gleder seg stort kan jeg tanke meg. Mens vi vanlige, dødelige (ha ha) koser oss med snømåking. Snøen er jo ikke tung i det hele tatt…

Jeg vil gratulerere Astrid så utrolig mye med seieren i skrivekonkurransen! Velfortjent! Send meg en mail, så skal du få gavekortet på CEWE Fotobok!

Jeg har også tenkt på bildeleken i det siste. I grunnen er jeg litt giret på å få startet opp igjen. Men jeg vil gjerne ha noen få, seriøse deltagere denne gangen. Gjerne samlet i en Flickr-gruppe. Hva synes dere om dette? Kommenter gjerne.

Sånn, tilbake til oppgaveskriving. Yes!

Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Maja Piraja

  Ja, kjør bildeleken i en flickrgruppe! Da blir det lettere å holde oversikt over alle bidragene uten å måtte klikke seg innom en million blogger, også :)

  28. mars 2010 at 3:06 pm Reply
 • Rita

  Jeg kan ingenting om flickr :/ men har veldig lyst å være med på bildeleken.

  28. mars 2010 at 5:45 pm Reply
 • Linn Marie

  Jeg skjønner ikke så mye av flickr men blir gjerne med på bildeleken igjen. Syntes det var best når vi hadde det på bloggene jeg da, da kunne man liksom vise frem bildene til de leserne som ikke var med selv også.

  28. mars 2010 at 8:52 pm Reply
 • Andrea

  jeg vil gjerne være med på noe sånt :)

  28. mars 2010 at 9:59 pm Reply
 • Guro(:

  Begynn bildeleken igjen! : D Synes det hadde vært best og poste bilder på bloggen jeg da, men det er helt opp til deg..!

  29. mars 2010 at 9:17 am Reply
 • bente

  sv: Det er fordi det går med veldig mye vann til kjøttproduksjon :) for å lage en kilo storfekjøtt trengs det 100 000 liter vann.

  Her er snøen (forhåpentligvis) på vei bort nå, helt greit for meg ;) Håper du får en finfin påske! :)

  29. mars 2010 at 3:46 pm Reply
 • janne

  Åh, er så lei snø nå, så jeg misunner deg ikke!
  Jeg er gjerne med på bildelek igjen, hvis det blir sånn at vi kan poste de gangene vi har tid :) Har jo en flickr-konto som jeg ikke bruker så altfor ofte, så bildelek er jo en fin grunn til å oppdatere litt der også! :) GOD PÅSKE!

  29. mars 2010 at 4:33 pm Reply
 • Lady Netta

  Jeg synes denne bildeleken høres fantastisk ut, og jeg kunne selv tenkt meg å være med :) Jeg sender deg mail nå jeg :)

  30. mars 2010 at 12:42 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!