Savner du bildeleken?

17. mars 2010

Hei alle sammen! Først må jeg bare si at jeg synes det er fantastisk morsomt at jeg har så mange faste lesere, tusen takk! Jeg skal sette dere opp i den nye linklisten som vil komme.

Jeg har tenkt litt i det siste på bildeleken, om dere husker den? Jeg savner den litt jeg. Men jeg er veldig usikker på om jeg vil starte den opp igjen. Den manglet litt struktur sist, og det er mye morsommere å ha en bildelek med folk som tar det seriøst enn noen som ikke gjør det. Så, hva tenker dere om saken egentlig? Jeg synes det er fantastisk morsomt å følge de svenske jentene sin bildelek, om dere har fått med dere den? Om ikke, besøk Annika Svenmarck, Johanna Lundberg, Elin Ivemo og Isabell Andersson. De legger også alle bidragene sine i en delt Flickr-gruppe. Det er jo mye morsommere å følge så proffe jenter, enn en amatør som meg, he he.

Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Guro(:

  Jaaa..! Tar mye mindre bilder nå om dagen enn det jeg gjorde med bildeleken..! Ikke nødvendigvis fordi jeg tok de aller beste bildene til leken, men jeg tok en del bilder i det minste..!

  18. mars 2010 at 8:16 am Reply
 • KAYSO

  Jeg savner bildeleken litt jeg også, men den ble litt rotete når det ble veldig mange som ble med og veldig mange useriøse som feks tok mindre fine, eller hva jeg skal si, bilder med mobil og lignende. Så bedre med få medlemmer med kreativitet og ønske om å prøve å få til noe bra :)

  18. mars 2010 at 8:47 am Reply
 • Rita

  Jeg savner den.. Pga at det var en utfordring på kreativiteten.
  De er kjempe flinke hele den gjengen, skulle ønske jeg også var like flink å ta bilder som de jeg :)
  Kanskje bildeleken kommer tilbake en gang ? Jeg savner den iallefall, spesielt når det er tema man kan få til :)

  18. mars 2010 at 10:27 am Reply
 • Maja Piraja

  Hva med å ta den på flickr og kreve flickrkonto av deltagerne? For entusiastene som allerede har konto blir det jo null problem, mens jeg tviler på at mobil-bilde deltagerne gidder å lage flickrkonto kun for bildeleken :)

  18. mars 2010 at 2:30 pm Reply
 • Martine

  Jeg synes det var gøy så jeg savner den litt. Men enig med de andre, kvaliteten ble dårlig etterhvert..

  18. mars 2010 at 7:53 pm Reply
 • plosiv

  Bildelek er gøy, selv om jeg ikke kan ta bilder liker jeg veldig godt å se på de dere tar. Flinke hele gjengen!

  18. mars 2010 at 9:19 pm Reply
 • 9cko

  Det endte opp med å bli veldig rotete sist, så må kanskje omskruktureres litt… Men jeg savner bildeleken veldig.

  18. mars 2010 at 10:39 pm Reply
 • Linn Marie

  Litt sent ute, men jeg likte bildeleken jeg:P

  20. mars 2010 at 7:20 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!