Samleinnlegg konkurranser

2. mars 2010

Jeg ønsker å delta i noen konkurranser, og synes i den anledning det kan være lurt å samle det i ett innlegg, slik at det ikke blir så rotete. Jeg oppfordrer dere alle til å delta i min egen konkurranse (skrivekonkurranse) også! Dere kan melde dere på ved å trykke her. Husk, det skader aldri å delta. Pluss at fristen for konkurransen er snart! Om jeg ikke får en del deltagere denne ganger kan jeg ikke holde sponsete konkurranser. Hva synes dere om konkurranser på blogger generelt?

Dette er en fin blogg, gå inn å se! Dessuten har hun samme premie som meg. Det hadde vært utrolig morsomt om jeg kunne vinne en slik fotobok selv, jeg ønsker meg en veldig.

Jeg deltar også i konkurransen til Bente. Jeg må da skrive en tekst om hva jeg ville gjort om jeg var dronning på jorda. So, here we go!

Et sarlig vindsus i lyngen.

Hei, Caroline heter jeg! Nå skal jeg fortelle dere hva jeg hadde ønsket å gjøre om jeg var dronning på planeten Tellus. Først og fremst, den første dagen jeg var dronning, skulle jeg ha satt opp en vannstasjon på klasserommene i hele Norge. Da kunne elevene ha drukket masse vann, hele tiden. Dessuten skulle jeg fikset alle ventilasjonsannleggene som finnes, og sette inn der det manglet. Sånn, der var det grunnleggende på plass – vann og luft. Deretter ville jeg brukt penger på å åpne en storslått cafékjede i Norge med navnet “Kokkelur”. På “Kokkelur” kan du oppleve levende musikk, øygrupper med herlige sofaer, store akvariumer, tusenvis av gode bøker, alle mulige tidsskrifter og alle får utlevert en liten notatbok som man kan skrive i mens man sitter der. Maten som blir servert er aldri den samme, og det er alltid en overraskelse hva man får.

Jeg ville også forby all form for dyreplageri. Jeg ville bygget opp dyrebeskyttelsen som organisasjon betrakelig, og lønnet personalet som jobbet der. Pelsoppdrett hadde det vært totalforbud mot. Dessuten skulle det bli gratis å sterilisere/kastrere kjærledyret sitt, og vaksinere det. Når det gjelder oss mennesker ville jeg ha bygd flere sykehus, og startet kampanjer for å utvide sykehuspersonalet betrakelig slik at man kunne minsket køene. Jeg ville gikk en kartong med verdens fineste sjokolade til alle som ga blod eller donerte bort organer.

Ellers ville jeg ha forsket mer på havet, på verdensrommet og på fornybar energi. Dessuten skulle alle sammen fått en Mac hver, for jeg synes litt synd på dem som ikke har det. Det skulle bygges flere parker og friluftsplasser. Og jeg skulle oppfordret alle til å smile og hilse på alle de møtte. Dessuten skulle man ha en ekstra uke med ferie, der man dro til fjellet og hørte på sarlige vindsus.

The End.

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • bente

  Hihi, Silje kjenner jeg ;)

  Takk for fint bidrag! :D

  2. mars 2010 at 7:06 pm Reply
 • Naitzel

  Dette var fornuftige tanker! Skulle ønske våre politikere var like smarte. Egentlig er det ganske lett å tenke det, og sikkert enklere å gjennomføre enn disse fantazilionkrigene de fører hele tiden som bare bringer død og elendighet.

  2. mars 2010 at 10:40 pm Reply
 • ELISABETH ALMIGHTY

  Jeg liker dronning-deg!

  2. mars 2010 at 10:41 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!