Mandagsbarn

1. mars 2010

Jeg liker mandager, særlig etter jeg begynte å studere. Mange hater mandager, fordi det er så tungt å komme seg i gang på en ny uke. Men nå skal jeg fortelle dere en hemmlighet. Det dere VIRKELIG skal passe dere for er tirsdagen! Ingen er forberedt på tirsdagen, den bare sluker deg opp. Du er trøtt, du er sliten og du mangler motivasjon. Men i dag er jeg forberedt på tirsdagen, så den må bare komme!

Det er utrolig mye som skjer for tiden. Bestemor skal begraves 9. mars. Eksamen skal også leveres inn 9. mars. Jeg skal ha drama på skolen 9. mars, men den fikk jeg utsatt. Det vil si at jeg må ta den opp igjen neste år, eller året etter der. Ja ja, det går vel bra. Det kommer mange slektninger opp til helgen, det blir fullt hus. Men det er uansett godt samles nå, og jeg har verdens fineste familie! Ellers skal jeg levere aktivitetsperm på skolen snart, vi skal ha seminar som jeg må forberede meg på og jeg skal snart ut i praksis. Opp i alt dette så må jeg lese mer til våreksamen, men jeg finner ikke så mye tid og ork til det nå. Det blir vel hyppiglesing til våren – igjen.

Nå skal jeg rydde rommet, vaske rommet, ordne i regnskapet mitt og skolesakene mine og skrive på eksamen. Hvordan går det med dere?

PS: Er det noen som vet om vanlig angrerett gjelder på bruktbøker kjøpt på nett? Og hvordan det fungrerer? Jeg klarte å bestille feil bok… Litt kjipt!

Lillesøster Sandra.


Share:
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Cecilie M

  Bloggen din er så sykt kul nå! Just love it! Fikk ikke kommentert forrige gang jeg var innom, for internett var så tregt, men nå fungerer det bra! :D

  Du har virkelig travle tider nå om dagen. Hjelpemeg! Jeg ville satt meg ned og grått, hoho. Du er flink!

  1. mars 2010 at 7:19 pm Reply
 • Martine

  Ohh, stilig siste bildet var! Og mimi er nydelig som vanlig :)

  jeg pleier å ha store problemer med mandagene, men denne har egentlig vært ganske fin! :) Lykke til med alt som skjer fremover!

  1. mars 2010 at 7:49 pm Reply
 • Andrea

  SV: Å sette sammen bilder i PS er faktisk det første jeg gjorde i PS. Det beste er å ha stativ for da blir bildene helt like. Men hvis de ikke er det funker det også selv om du har beveget kameraet litt. Du legger bildene inn i samme lag og det lønner seg å jobbe med to lag av gangen. Da har du det som du skal ha i bunn og ett over med lav opacity, så du ser det som er under. PS har en smart funksjon som merker om bildene er like og så smeller de sammen når de er i nærheten av hverandre. hvis ikke det funker, sånn som det bildet jeg har på bloggen min. Så legger du de så likt som mulig. og så bare viskler du vekk det du ikke vil ha. Håper det ikke var en for surrete forklaring ;)

  1. mars 2010 at 8:07 pm Reply
 • Gudrun Jona

  Wow! Så fint det er blitt her inne :) Helt nydelig! :D Blinka er så fink altså :)

  Du er dessuten utrolig flink til å ta bilder. Veldig koselig innlegg :)

  1. mars 2010 at 8:44 pm Reply
 • Ella

  Trist å høre om bestemoren din, kondolerer!!

  Fint å høre at du er forberedt på tirsdagen, hehe! Og FOR et nydelig bilde av pusen, ååå!

  1. mars 2010 at 11:38 pm Reply
 • Marte

  Jeg også liker mandager! De er helt okei, men det er tirsdagen helgens utskeielser merkas! Idag feks. Bah.. Jeg er sliten! Heldigivs har vi ungdomsmøte på tirsdager her, så det er en motivasjon til å komme seg på skola :P

  2. mars 2010 at 10:20 am Reply
 • benedike

  Søte mimi <3 Hva tid skal du egentlig legge ut de andre bildene?? VENTER!!

  2. mars 2010 at 2:27 pm Reply
 • Rita

  For noen utrolig flotte bilder Caroline ! Jeg blir fascinert hver gang du legger ut nye. De er så nydelige alle sammen ! :D

  2. mars 2010 at 6:42 pm Reply
 • Eivind

  Jepp, du har lovfestet angrerett i 14 dager på alt kjøpt over nett, samma hva de du kjøpte den av sier og skriver ;)

  3. mars 2010 at 8:40 am Reply
 • Deadbarbie

  Jeg er redd mandager, hater mandager. Har forferdelige fag den dagen. Men jeg skal innrømme at tirsdagen, ja den kommer snikende. Også kommer onsdagen. Og etter onsdag, er alt en drøm! Da er det så og si helg. :-)

  Kondolerer.. Begravelse og alt på samme dag, huff. Men jeg kan tenke meg at begravelsen blir fin. Det er litt rart, men kan være godt å samle alle på ett sted, se familie, sørge sammen, rett og slett.

  3. mars 2010 at 12:24 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!