It’s been a hard day’s night, and I’ve been working like a dog

4. mars 2010

I dag har jeg vært tolv timer på skolen. Jeg hadde bare noen fåtalls pauser, og satt konsentrert nesten hele tiden. Så, man kan vel si det slik at jeg er mildt sagt veldig sliten. Eksamen begynner å bli ferdig nå, heldigvis. Den skal leveres tirsdag. Jeg føler at det er tusen millioner tanker på en gang i mitt lille hode, så egentlig skal det blir deilig å legge seg nå. Kommer sikkert til å drømme om muslimer, curlingforeldre, aktivitetsperm, seminar og begravelse. Men helst vil jeg drømme om sommerferie, hav og stillhet.

Nå skal jeg bare få katten i hus (hun har gjemt seg ute en plass), så skal jeg køye. I morgen er det opp til en ny dag kl. 07.30, og kanskje blir det enda en 12-timers skoledag. Takk og lov for at jeg har en så bra eksamensgruppe – ellers hadde jeg nok ikke holdt ut. Nei dere, nå er det heldigvis snart påskeferie. Og den ferien har jeg tenkt å nyte i fulle drag. Jeg, pleddet, godstolen og bøker som IKKE handler om psykoanalyse, juss og sosialantropologi. Åh, jeg gleder meg. Stort.

Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Heidi

  Å det er på “Gründer”… savn!

  5. mars 2010 at 8:37 am Reply
 • Helene

  Lykke til med alt som skal gjøres og overværes da :) Som du sier selv: snart ferie!

  5. mars 2010 at 11:20 am Reply
 • Martha

  Skjønner at du gleder deg til ferien. Har vinterferie nå, og det er så deilig. Lykke til med eksamen :)

  5. mars 2010 at 12:51 pm Reply
 • Cecilie M

  Hjelpemeg, så flittig du er! Wow! Stå på, søta! Du er så flink!

  Og jeg må bare si det IGJEN! Designet ditt ER så sykt kult!

  5. mars 2010 at 3:43 pm Reply
 • Martine

  så flink du er! stå på i siste innspurten Caroline! Jeg blir også alltid så lei i slutten av intensive eksamensperioder – men fy så godt det føles når det hele er over :)

  8. mars 2010 at 2:24 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!