Previous Post Next Post

10 Comments

 • Astrid

  ah, herlige filmer alle de der! Gleder meg veldig til å se Alice in wonderland, og Remember me =)

  30. mars 2010 at 3:57 pm Reply
 • Andrea

  SV: det er faktisk søstera mi sin. Litt misunnelig er jeg da.. måtte jo teste den ut :)

  30. mars 2010 at 7:04 pm Reply
 • Marte

  Jeg gleder meg til å se “Yohan- barnevandreren” jeg! Hehe. Det er hu samma som har laga Kamilla og Tyven filmene som står bak Yohan. Så jeg gleder meg te det, ettersom jeg har litt kamilla og tyven dilla for tida.. haha..

  Men har lyst til å se “The last song”, av de du har nevnt ovenfor..

  30. mars 2010 at 10:09 pm Reply
 • Myldretid

  Jeg har veldig lyst til å se Gainsbourg: artist – rebell – ikon og Kick Ass. Tror jeg skal få med meg mamma på kino i påsken, men hun hadde overhodet ikke lyst til å se fransk film, så da vet jeg ikke helt hva det blir…

  31. mars 2010 at 12:53 pm Reply
 • Mette

  Jeg gleder meg til å se Alice In Wonderland og Shutter Island. Jeg har nemlig ikke somlet meg til å se noen av de enda. Gleder meg til Remember Me også! :)

  31. mars 2010 at 6:36 pm Reply
 • Marlene

  Gleder meg til å se alice in wonderland, remember me, og the last song! :)

  1. april 2010 at 11:06 am Reply
 • Carina

  Så utrolig fin bloggen er blitt!!!

  Gleder meg til å se alle de filmene – spesielt “Letters to Juliet” :D

  1. april 2010 at 4:15 pm Reply
 • Linn Marie

  Vil nok ikke si jeg gleder meg til noen av de der, liker ikke den typen filmer, men hver sin smak hehe :P Gleder meg til filmen om Green Day’s American Idiot som Tom Hanks skal være med å produsere jeg xD

  1. april 2010 at 5:12 pm Reply
 • Linda

  gleder meg til “Letter to Juliet” og “Dear John.”

  1. april 2010 at 11:27 pm Reply
 • Martha

  Jeg gleder meg til Sex and the City 2, Eclipse og de neste Harry Potter filmene :) Ellers har jeg lyst å se Precious.

  5. april 2010 at 10:46 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!