For en dag…

7. mars 2010

Været her i nord er mildt sagt grusomt. Det har kommet ufattelig mye nedbør, og veiene er svømmebasseng. Gjestene som har kommet til begravelsen til bestemor har bosatt seg i huset hennes. Og det er nå oversvømt, så de må flytte over hit. Onkelen min bar nettopp over dynene og putene til vårt hus, og klarte å miste begge putene. De fløt nedover veien, og jeg har ikke ledd så godt på lenge. Krysser fingrene for at det ikke blir oversvømmelse her også. Og at jeg overlever turen til bussen i morgen tidlig. Masse regn + snø = isbelagte og våte veier. Det vil si at det er ekstra herlig å tryne. Yes!

Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Sandra Jeanette

  Oi! Jeg vet ikke om jeg gruer eller gleder meg til å komme nordover i påsken. Men vi satser på fint påskevær, uten alt for mye kulde. for er det noe jeg er lei av nå må det være akkurat det!
  I dag kom det ENDELIG litt regn her på vestlandet, det var.. herlig! Jeg savner regn!

  8. mars 2010 at 12:27 am Reply
 • Marte

  Haha, var det Jørn Øyvind?? Jeg ser det ihvertfall veldig for meg, og ler godt inni meg.. Hehe :P

  8. mars 2010 at 9:48 am Reply
 • Andrea

  Kjære. Lykke til :P

  8. mars 2010 at 1:25 pm Reply
 • Malin

  Ja, huff for et vær det plutselig ble ! Var jo nærmest storm i går..Så kipt at det ble oversvømmelse da…

  8. mars 2010 at 3:22 pm Reply
 • Rita

  Ja, det er helt grusomt ! Jeg trodde jeg druknet bilen i morrest da jeg kjørte i oversvømmelse på veien :( I tillegg er det jo minusgrader, og det forverrer bare alt med mye snø og dritt ! :/

  8. mars 2010 at 8:31 pm Reply
 • Muffin

  Jeg er med på konkurransen! ;)
  http://niffum.blogspot.com/2010/03/being-young.html

  8. mars 2010 at 11:24 pm Reply
 • janne

  Jeg liker å tro at flom betyr at våren har kommet. Oftest er det sånn her litt lenger sør, og vi har fått en del nye innsjøer i løpet av de siste dagene. Vi får se det positive i det, så lenge det går ;)

  10. mars 2010 at 8:50 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!