Den ensomme hverdag + bildeleken

29. mars 2010

Denne dagen har vært litt ensom. Jeg er vant til å ha en stressende hverdag med mange folk rundt meg, men nå var det liksom helt tomt. Heldigvis har jeg hatt besøk i kveld av noen venninner, det var veldig koselig. Vet ikke helt hva jeg skal finne på denne uken. Bortsett fra en stor skoleoppgave som skal leveres onsdag, og pensumlesing. Tenkte jeg skulle “pusse” opp bloggen enda mer i løpet av uken. Få inn flere artister på musikk, lage en egen filmside og en bokside.

Angående bildeleken vil jeg bare si at jeg vil gjerne ha en e-post på free_me_carro (a) hotmail.com fra dem som ønsker å delta, bare for å se hvor mange det er. Men om du vil delta vil jeg gjerne at du skal være en seriøs amatørfotograf. Altså at du bruker litt tid på bildene dine, og ikke bare slenger inn et random bilde du tok i fjæra liksom. Jeg vil ha deltagere som legger sjelen sin i bildene sine. Og som deltager må du også ha en konto på Flickr, fordi vi skal opprette en Flickr-gruppe med bidragene i. Det vil også bli anledning til å poste bildene sine på bloggen sin – selvfølgelig.

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Linn Marie

  Artig at bildeleken startes opp da, jeg skjønner ikke en dritt av flickr men hadde vært artig å være med uansett :P

  29. mars 2010 at 11:27 pm Reply
 • Rita

  Hadde vært morro å være med, men jeg fatter ingenting av flickr så :(

  31. mars 2010 at 7:41 am Reply
 • Frk. Speilvendt

  Hei!
  Takk for kommentar på innlegget mitt. Setter stor pris på det! Vil bare understreke at jeg er mer enn nok fornøyd med meg selv, og at innlegget er satt på spissen når det kommer til meg selv. Er klar over at jeg er “tynn nok”/passe, men jeg får stadig slike kommentarer, og det gjør meg sykt irritert. Viser jo bare hvordan idealene er nå om dagen. Jeg prøver å skrive på en ironisk måte i bloggen min, men er jo ikke sikkert det synes så godt alltid, særlig når det kommer til litt alvorligere saker. Skjønner at teksten + bildet kan virke provoserende.

  Kult at du starter opp bildeleken igjen! Jeg tror ikke jeg er seriøs nok, dessuten har kameraet mitt tatt kvelden.

  Innmari bra design her inne nå! Kanskje jeg ansetter Binka snart ;)

  31. mars 2010 at 3:16 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!