Dag etter dag + konkurransen

11. mars 2010

Det har skjedd mye i det siste, så jeg har ikke hatt tid til å blogge. Bestemor sin begravelse fant sted i går. Minnestunden var fin, men det har nok ENDA ikke gått opp for meg at hun virkelig er borte. Egentlig er det bare et tomrom inni meg som jeg ikke helt skjønner meg på. Fredag reiser jeg til Tønsberg og blir der i helgen. Gleder meg skikkelig til å treffe igjen noen gode venninner. Kanskje tomrommet blir fylt opp, hvem vet. Det er vel en tid nå fremover med ettertanke.

Jeg så Twilight – New Moon her om dagen. Hadde forholdsvis lave forventinger til hele filmen, og forventningene innfridde ikke de lave forventningene engang. Jeg klarer bare ikke å skjønne konseptet. Det er helt OK liksom, men det er jo ikke akkurat noe ekstraordinært over Twilight? Du finner bedre kjærlighetshistorier, bedre vampyrbøker OG bedre fantasybøker. Så dere fans, hva er det som fenger så fælt? Ellers så jeg Alice In Wonderland i dag på kino. Jeg må innrømme at jeg faktisk likte den godt. Det var ikke den beste fimen jeg har sett, men jeg synes Mia Wasikowska var utrolig flink! Og Johnny Depp, selvfølgelig.

Jeg utsetter forresten konkurransen til 20. mars. Har for få bidrag. Så vær grei og meld dere på her, alle som vil vinne et gavekort på en fotobok.

Kunne dere forresten svart meg på noen spørsmål? Jeg er nysjerrig på hvem som faktisk leser bloggen min. Så, hva heter du? Hvor er du fra? Hvor gammel er du? Har du blogg? Hvorfor leser du bloggen min? Hva interesserer du deg for? Og gi meg et godt filmtips, boktips og musikktips i samme slengen takk.

Share:
Previous Post Next Post

13 Comments

 • Nina

  Nina, fra Namsos, snart 23 år, bloggadressa mi har du, jeg leser bloggen din fordi jeg liker innholdet, jeg interesserer meg for bøker, film, fest, reise, opplevelser osv. Film – Bill & Ted’s Most Excellent Adventure
  Bok – The Morganville Vampires av Rachel Caine (7 bøker så langt)
  Musikk – Archers of Loaf

  11. mars 2010 at 2:06 am Reply
 • Guro(:

  Det er så fælt når noen går bort og du ikke helt innser det..! Jeg sitter på andre siden av jorda, bestemor er død, og når jeg kommer hjem er ho ikke der lengre.. Rart..!

  Og jeg heter Guro, kommer fra Valdres, men bor for tiden på New Zealand. Jeg er 17 år, leser bloggen din fordi den er så utrolig variert og kjempebra, og ja, jeg blogger selv (: Jeg intereserer meg for håndarbeid, matlaging, litt foto, litt musikk, litt lesing, litt sport, litt av det meste igrunn (: Og film: “Once were warriors”, bok: “Tusen strålende soler”, og musikk: “Wonderwall” av Oasis (: hihi.. Ha en fin dag..!

  11. mars 2010 at 7:30 am Reply
 • Heidi

  Du vet hvem, og jeg leser bloggen din hver dag! Filmtips: Casablanca. Boktips: Jane Eyre. Musikktips: Supergrass.

  11. mars 2010 at 8:12 am Reply
 • Reidun Beate

  Hehe. Det er nok et flertall som er uenig om deg angående Twilight. Vampyrfilmer/serier generellt. Vet ikke hva det er, men det er mystikken og spenningen som er så herlig. :)

  SV: Man må ikke være redd for lykkepillen. Det er jo den eneste medisinen jeg kan få for å gjøre meg frisk. Den sammen med psykolog. Lykkepillen gjør meg jo ikke noe galt. Den skal jo bare få tilstanden min bedre, og det er det jeg trenger. :)

  11. mars 2010 at 8:58 am Reply
 • bente

  Fint å høre at dere hadde en fin stund i går. Håper det går bra med deg framover <3

  Alice in wonderland skal jeg helt klart se! Er ingen hardbarka Alice fan fra før, men den ser jo så fin ut :) Twilight synes jeg var …. bob bob. Filmene har potensiale til å bli veldig bra, og jeg liker karakterene, men likevel så er det noe som skurrer litt for meg.

  Jeg heter da Bente, men det vet du vel ;) jeg er snart 26år og bor i Trondheim. jeg leser bloggen din fordi du virker som ei reflektert og søt jente med bein i nesa, og sånt liker vi. Også har du en fin blogg selvfølgelig :) Mine interesser er foto, dyr, dyrevern, miljøvern, og fine ting som bøker, filmer, musikk og venner.

  11. mars 2010 at 9:10 am Reply
 • Astrid

  Astrid, 18 år, DKM Sørlandet.

  Leser bloggen din for den rettogslett er utrolig gjennomført og spennende og lese + at du har mye gøye konkurranser! =)

  Musikktips: A fine frenzy, nephew, owl city, Saybia, COLDPLAY, filmmusikk..

  Filmer: Big fish, Amélie,

  Boktips: Den trettende fortelling, La meg synge deg stille sanger, Vannmelonen

  11. mars 2010 at 9:32 am Reply
 • Hanne Kristin

  Har vel ikke noe annet valg enn å svare;-)
  Hanne Kristin heter jeg, men går som oftest for Hanne. 20 år, snart. Jeg er fra Bergen men studerer journalistikk i Kristiansand, noe som er topp!
  Jeg begynte vel å lese bloggen din under bildeleken. Jeg blir gira av folk som er gira, så var vel derfor egentlig. Dessuten er jo bloggen din litt mer kvalitet enn gjennomsnittet her i denne bloggverden.
  Jeg har blogg, og har hatt mange før den, men blogger for det meste om journalistikk og foto.
  Lenge siden jeg har sett film og lest, men har hørt en del på Audio Adrenalin og Brandi Carlile i det siste.

  11. mars 2010 at 9:41 am Reply
 • Johanne

  Johanne, 16 år frå Tromsø. Eg les bloggen din fordi du skriv bra og tar fantastiske bilete. Og du kjem med gode tips!
  Du vil ha tips av meg.. Eg kjem ikkje på noko. Eg elsker Anne of Green Gables (google it!)

  11. mars 2010 at 11:49 am Reply
 • inga

  Inga, 18 år fra Hamar. Jeg leser bloggen din fordi jeg liker den, enkelt og greit. Min aller største interesse er musikk og den tar opp det meste av tiden min. Filmtips: Up ( Den heter Se Opp på norsk), boktips: Anarchy in Åmot av Sturle Brustad, musikktips: Claire De Lune av Claude Debussy.

  11. mars 2010 at 4:42 pm Reply
 • Julie Berge

  Jeg heter Julie og er fra Drøbak, men bor i Oslo og studerer nå. Jeg er 19, blir 20 i Okt ;). Jeg har blogg, en egen og en kollektivblogg. (jberge.blogspot.com/rathkes.blogg.no) Her vært litt dårlig på å blogge i det siste, men håper skrivelysten min kommer litt tilbake snart.

  Jeg leser bloggen din fordi jeg oppdaget den da du hadde Fotoleken, og jeg falt for det du skriver. Jeg interesserer meg for foto, skole, trening og skriving. Filmtips: The boat that rocked & Mannen som elsket Yngve
  Boktips: Mannen som elsket Yngve, Kompani Orheim og Charrlotte Isabel Hansen av Tore Renberg. Har ikke lest den nyeste, men den er sikkert også bra.
  Musikktips: Bigbang <3

  11. mars 2010 at 4:50 pm Reply
 • Martha

  Martha, 17 fra Bergen. Leser bloggen din fordi du skriver variert bra. Liker å lese, skrive og høre på musikk. Vet ikke hvilken type musikk du liker, men selv liker jeg veldig godt Secondhand Serenade og Elliot Minor.

  11. mars 2010 at 5:20 pm Reply
 • Marte

  Marte, 17 (snart 18 :D), Bloggen min står i feltet over, jeg leser bloggen din fordi du ahr fine bilder og skiiver bra. :D

  11. mars 2010 at 9:57 pm Reply
 • Lady Netta

  Så leit med bestemoren din, jeg føler med deg :)
  Jeg synes Twilight er helt greit jeg. Jeg tror det er det at Robert Pattinson er så vilt “grei å se på” som gjør at jeg så filmen :P Hihihi.
  Jeg heter Anette, men er Lady Netta i bloggverden. Jeg er fra rett utenfor Lillestrøm hvis du vet hvor det ligger, og om en uke og en dag er jeg 19 år gammel. Jeg har absolutt blogg, men jeg mener å huske at du har vært innom den før en gang? Ihvertfall når jeg var hos blogg.no. Jeg leser bloggen din fordi jeg synes det er koselig her. Både designmessig og hvordan du skriver. Jeg liker meg her rett og slett! :) Og i forhold til tips: Film: 500 Days of Summer. Og Up (Se opp) om du ikke har sett den enda, den er kjempesøt. Bok: Looking for Alaska. Bare les den, den er nydelig. Og hvis du leiter etter musikk så har jeg akkurat lagd ut Spotify-liste på bloggen, om du vil sjekke den ut. Er så mye bra at jeg ikke klarer å ramse opp alt jeg liker vettu :)

  16. mars 2010 at 12:31 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!