Vinneren er kåret.

15. februar 2010

Da fikk jeg noen til å trekke et tall, og vinneren ble: http://lillevimse.blogg.no/. Gratulerer så mye! 900 kr er gode penger å ha! Kontakt meg på mail, slik at jeg kan få adressen din. Jeg synes hun var en verdig vinner, innlegget hennes viste at det var mye bra hun ville bruke gavekortet på!

Siden det var veldig få som deltok denne gangen, premiens verdi tatt i betraktning, så vet jeg ikke hvordan det blir fremover. Jeg har jo noen gavekort igjen. Synes dere jeg skal ha konkurranser på dem og, eller er det for mye?

Ha en fin uke alle sammen, håper dere er glad på vinnerens vegne ^^

Her er det forresten snøstorm…

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Marte

  Jeg synes sånne konkurranser som det her er kjempe bra! Hadde egentlig tenkt til å joine, men så kom det litt ting i veien :S Men håper jeg får sjansen igjen ;)

  15. februar 2010 at 9:04 am Reply
 • MarthaChristin

  Så fint bilde og for en flott konkurranse.
  Jeg kom desverre over den litt for sent, men hvis du lager flere skal jeg delta :)

  15. februar 2010 at 9:35 am Reply
 • Rita

  Ha konkurranse ! :D Og om det skal være fotokonkurranse, så må det ikke være for vanskelig ^^

  15. februar 2010 at 10:14 am Reply
 • bente

  Gratulerer til lillevimse! :D

  15. februar 2010 at 10:55 am Reply
 • Muffin

  Ha konurranse – men det er litt gøyere at det er avstemming på bilder feks, enn at det bare er å lage reklameinnlegg og at det trekkes vilkårlig. :)

  15. februar 2010 at 12:34 pm Reply
 • Martine

  JA til flere konkurranser! :) hehe, for jeg ble skuffet over å ikke vinne! :p

  15. februar 2010 at 8:26 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!