Vinneren av fotokonkurransen

2. februar 2010

Nå kan dere si noe sammen med meg, i kor: HURRA! Dette er ironi på høyt plan, dere. For Hurra, jeg har fått spysjuka. Jeg og ca. resten av familien har pådratt oss NORO-viruset og ligger halvdaue i alle kriker og kroker. Jeg har for min del spydd ut det meste som går ann, så jeg føler meg en smule bedre nå. Har klart å drikke noe også. Håper dette ikke varer lenge…

Det kom inn mange stemmer på fotokonkurransen, og dette var skikkelig moro! Jeg har nå telt igjennom stemmene og har kommet frem til at den som vant fikk ca. 60 % av alle stemmene, det var en overlegen seier. Jeg telte også med de stemmene som kom i kommentarfeltet. Spente nå? Vinneren er…

Gratulerer så mye til Nina! Jeg kontakter deg på mail så jeg kan sende deg gavekortet i posten! Gratulerer!

Til dere som ikke vant… Ikke fortvil! Bloggen min er nemmelig ett år gammel på torsdag, og da kommer en ny STOR konkurranse, som ikke vil være en fotokonkurranse. Gled dere! Det nye designet mitt er også snart ferdig, gleder meg til å få deg opp.

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Nina

  Yay!!:D:D:D

  2. februar 2010 at 7:39 pm Reply
 • Martine

  Gratulerer til Nina! ;)

  Og masse god bedring til deg! omgangssyke er jævlig, hadde det selv for ett par uker siden! :( Får håpe du er av de som blir fort frisk!

  2. februar 2010 at 8:27 pm Reply
 • bente

  Gratulerer til Nina! :D

  NORO virus? Hva er det? hørtes uansett ikke noe særlig ut, så masse god bedring til dere alle!

  2. februar 2010 at 8:28 pm Reply
 • SandraJeanette

  Det var et fint bilde da! Tror ikke jeg engang hadde fått med meg at du hadde konkurranse :p

  2. februar 2010 at 9:44 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!