Tidenes konkurranse!

4. februar 2010

I morgen, 4. februar 2010, er bloggen min ett år gammel! Det må jo feires litt, synes dere ikke? Joda, jeg har smurt sammen den største konkurransen jeg har hatt hittil. Den er også veldig enkel å delta i, så følg med!

Reglene er som følger:

 1. Skriv om denne konkurransen på bloggen din eller på Twitter.
 2. Innlegget ditt eller Twittermeldingen din må innholde en link til min blogg (gjerne direkte til konkurransen) OG link til http://www.japanphoto.no/. Det må også være beskrevet hva premien er, og hvilken verdi den har. Dette får dere vite litt lenger ned i innlegget mitt.
 3. Legg igjen en beskjed i kommentarfeltet mitt med en link til din Twitterside eller din blogg, som viser at du har deltatt.
 4. Fristen for å melde seg på er søndag 14. februar 2010.
 5. Vinneren vil bli trekt.
 6. Om du legger ekstra flid i innlegget ditt vil du bli belønnet med 1 ekstra poeng. Dette kan være at du bruker kreative bilder, at du forteller om hva du vil bruke albumet til etc. Dette vil dessverre ikke være mulig for de som bruker Twitter.
 7. Altså. Om du deltar med bare et helt vanlig blogginnlegg (uten noe annet enn det nødvendige) og på Twitter, deltar du med 1 poeng. Om du gjør en ekstra innsats i innlegget ditt deltar du med 2 poeng. Navnet ditt vil da stå to ganger på listen når vinneren skal trekkes, i stedet for en gang.
 8. NYTT. Om du har om konkurransen i sidemenyen din vil du delta med ytterlige 1 poeng. Og om du i tillegg nevner at fristen til konkurransen min er på søndag, og oppfordrer andre til å delta får du også 1 poeng. Så i alt kan du nå delta i konkurransen med 4 poeng.
 9. Husk å skriv i kommentarfeltet mitt om du har nevnt fristen om konkurransen i et nytt innlegg eller har lagt den i sidemenyen.

Så, er dere spent på premien? Jeg synes selv den er genial! Har bestilt mange av dem selv. Det er nemmelig gavekort på CEWE FOTOBOK for 900 kroner! Fra Japan Photo selvfølgelig! Bra, hva? Den er kåret til Europas beste fotobok, og kvaliteten er upåklagelig! Jeg er alltid fornøyd med den! Og du kan få den i mange størrelser, fasonger og med forskjellige innbindinger. Boken produseres i Tyskland med kjapp levering til Norge.

Share:
Previous Post Next Post

21 Comments

 • KAYSO

  ååh FANTASTISK PREMIE!! Jeg skal absolutt delta, må bare komme meg hjem til min fantastiske PC for å skrive et innlegg =) Herregud, den premien hadde vært MIDT I BLINKEN :)

  4. februar 2010 at 9:22 am Reply
 • bente

  WOW! sier jeg bare..! Flott konkurranse Caroline :D skal helt klart delta, må bare komme på noe kreativt først så jeg får to poeng ;)

  5. februar 2010 at 12:08 am Reply
 • Benedikte!!!

  Gidder ikke delta.. Vinner allikavel ikke.. Og du lager jo de dær bøkene hjemme allikavel ;) Hehe :D Kan du lage ett til meg i gave?

  5. februar 2010 at 4:20 pm Reply
 • KAYSO

  Jeg er med Caroline!! :D

  Link: http://superkayso.blogspot.com/2010/02/jeg-nsker-meg-en-cewe-fotobok.html

  også vil jeg plassere en greie i sidemenyen! Weee, dobbel så stor sjanse til å vinne! tvitvi _:D

  6. februar 2010 at 1:30 pm Reply
 • En fotobok kunne jeg trenge… « Sandra

  […] du også vil delta, finner du innlegget til Caroline her :) Lykke til! (spesielt til meg selv, jeg eier jo ikke vinnerlykke) […]

  6. februar 2010 at 3:19 pm Reply
 • Sandra

  Jeg har deltatt i konkurransen din :) Her er link direkte til innlegget: http://sandramarita.wordpress.com/2010/02/06/en-fotobok-kunne-jeg-trenge/

  6. februar 2010 at 3:43 pm Reply
 • bente

  Da har jeg også deltatt! :)

  http://icefeather.blogg.no/1265570063_konkurranse_hos_icarr.html

  7. februar 2010 at 9:50 pm Reply
 • » Jeg deltar i fotokonkurranse

  […] er tidenes konkurranse! Du kan vinne et gavekort på CEWE FOTOBOK fra Japan Photo til kr 900! Delta her. Fristen er 14. februar. Posted by admin in Bilder, Konkurranse on February 9, 2010 Leave a […]

  9. februar 2010 at 4:52 pm Reply
 • Astrid

  Hey, jeg blir gjerne med(har ikke fått laget det enda, men slenger inn en komentar når jeg har det) Men bare lurte på en ting; Hva er tema? Valgfritt?? =)

  9. februar 2010 at 5:05 pm Reply
 • Martine

  Hmm, jeg skjønner ikke hva det er! Kanskje folk er litt “bortskjemte” på konkurranser for tiden..? ;) Men takk for at du ble med!

  Jeg skal være med her jeg altså, men kommer nok ikke innlegg før om noen dager! :) Jeg har jo kjempelyst på denne premien!

  9. februar 2010 at 5:21 pm Reply
 • Eldeen

  Jeg er med! Se innlegget her: http://eldeen.blogg.no/1265728793_jeg_er_med_i_caroline.html

  9. februar 2010 at 5:21 pm Reply
 • Anne-Beathe

  Jeg er med :)http://annebeathe.blogg.no/1265732057_gavekort_konkurranse.html

  9. februar 2010 at 6:15 pm Reply
 • Konkurranser « Hei verden

  […] Publisert 09.02.10 Nonsens Legg igjen en kommentar Caroline har konkurranse her, hvor du kan vinne et gavekort på hele 900kr på cewe fotobok hos japanphoto.no. Jeg bestilte meg […]

  9. februar 2010 at 8:01 pm Reply
 • B.

  Jeg er med. Fantastisk premie!
  http://boble.wordpress.com/2010/02/09/konkurranser/

  9. februar 2010 at 8:02 pm Reply
 • » Siste innspurt!

  […] for å melde seg på min store konkurranse er på søndag, og det er ennå ikke så veldig mange som har deltatt. Derfor setter jeg inn noen […]

  11. februar 2010 at 4:26 pm Reply
 • » Fristen er straks ute!

  […] morgen, søndag, er siste dagen du kan melde deg på konkurransen min. Håper virkelig flere deltar, ellers blir nok ikke jeg sponset så veldig mye lenger, he […]

  14. februar 2010 at 12:52 am Reply
 • Nina

  Jeg deltar på twitter:) (Tagget deg i innlegget, så jeg regner med du får det opp?)

  14. februar 2010 at 7:24 am Reply
 • » Under to timer igjen til fristen er ute!

  […] Kom igjen folkens, jeg trenger virkelig flere deltagere til konkurransen min :( Delta her http://www.icarroi.com/?p=1711. […]

  14. februar 2010 at 11:18 pm Reply
 • Martine

  http://martii.blogg.no/1266186032_vinneren_av_fotokonku.html#comment

  I siste liten. MEN nå er jeg med..

  15. februar 2010 at 12:22 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!