Siste innspurt!

11. februar 2010

Fristen for å melde seg på min store konkurranse er på søndag, og det er ennå ikke så veldig mange som har deltatt. Derfor setter jeg inn noen ekstra regler i dag. Om du har om konkurransen i sidemenyen din vil du delta med ytterlige 1 poeng. Og om du i tillegg nevner at fristen til konkurransen min er på søndag, og oppfordrer andre til å delta får du også 1 poeng. Så i alt kan du nå delta i konkurransen med 4 poeng.

Husk å skriv i kommentarfeltet mitt om du har nevnt fristen om konkurransen i et nytt innlegg eller har lagt den i sidemenyen. Jeg har allerede registert at http://icefeather.blogg.no/ har lagt til konkurransen i sidemenyen, så hun deltar nå med totalt 3 poeng.

Lykke til alle sammen! Denne premien er ufattelig god skal jeg si dere!

Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • bente

  Nå har jeg nevnt fristen også ;)

  11. februar 2010 at 8:03 pm Reply
 • Andrea

  SV: tusen takk! Du tar fine bilder selv også ;)
  Jeg har et Canon EOS 400D med 18-55 mm. Ikke noe særlig fancy, men kommer nok mer etterhvert. Og det funker jo bra det :)

  12. februar 2010 at 9:45 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!