Gratulerer med dagen, bloggen!

4. februar 2010

I dag er bloggen min ett år gammel, ganske fort har det jammen meg gått. Det nye designet mitt er like rundt hjørnet, fikk første utkast fra Binka i dag, hun er så utrolig flink! Gleder meg til å få det, gir meg på en måte mer insperasjon.

I fremtiden blir det litt strammet inn her på bloggen, slik jeg tenker det nå. Jeg har fått spesiallaget noen tegninger av meg selv (type tegneserie) av Mette, og de er så ufattelig stilig. De skal inn i designet, og på en måte være en rettesnor for hva dere vil finne på min blogg. Blant annet er det musikk, litteratur, teknologi, foto, tanker og litt privat etterforsking (haha). Åh, det blir så bra! Dessuten har jeg fått meg filmkamera, og kanskje jeg skal prøve å filme litt etterhvert. At jeg filmer meg selv kan jeg ikke love, men… He he. Høres det ikke bra ut?

Ellers kan jeg si at omgangssyken begynner å gi seg, og jeg tenker meg tilbake på skolen i morgen. Har jobbet en del hjemme også med skolearbeidet. Om noen av dere har noen gode kilder eller bøker på barneoppdragelse innenfor religionen Islam, rop ut! I need it, har det på min eksamen. Men det må være en faglig relatert kilde.

Hva synes dere om konkurransen min da? :)

PS: JEG ELSKER MAC!


Canon EOS 450D | 1/1250 | f/8.0 | ISO 400 | Objektiv Canon EF 50mm f/1.4 USM

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • KAYSO

  Gratulerer så mye med den store bloggdagen <3

  4. februar 2010 at 11:24 pm Reply
 • Andrea

  kult!

  SV: eh.. det er vel ikke akkurat lovlig. Nesten ingen av programmene på macen min er vel det :P men jeg har det jo da :) hele CS4 pakka..

  4. februar 2010 at 11:30 pm Reply
 • Muffin

  Hihi, du elsker mac! ;) TOLD YAAA. :D
  Once you go mac, you dont go back!

  osv.

  Gleder meg skikkelig til å se det nye desingnet. :)

  4. februar 2010 at 11:35 pm Reply
 • Naitzel

  Gratulerer så mye! Du kan være stolt av denne bloggen :)
  Jeg gleder meg til å se det nye designet. Binka er veldig flink. Det er så gjennomført, også lager hun alltid noe nytt, samtidig som det er et Binka-preg på det :)

  4. februar 2010 at 11:48 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!