Fristen er straks ute!

14. februar 2010

I morgen, søndag, er siste dagen du kan melde deg på konkurransen min. Håper virkelig flere deltar, ellers blir nok ikke jeg sponset så veldig mye lenger, he he.

Premien er et gavekort på CEWE FOTOBOK for 900 kroner! Fra Japan Photo. Den er kåret til Europas beste fotobok, og kvaliteten er upåklagelig! Jeg er alltid fornøyd med den! Og du kan få den i mange størrelser, fasonger og med forskjellige innbindinger. Boken produseres i Tyskland med kjapp levering til Norge.

Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Martine

  hehe, jeg var faktisk innom bloglovin nå for å sjekke når fristen gikk ut. ble med ett redd det var lørdag og at jeg derfor ikke rakk det! skal i hvertfall henge meg på i morgen! :) får håpe det er fler som har tenkt som meg! ;)

  14. februar 2010 at 1:18 am Reply
 • Andrea

  SV: hihi. for et spørsmål :) Jeg redigerer de ikke såå mye egentlig. for det meste går det i litt lysjusteringer, kontraster og så drar jeg opp vibrance en smule. og så blir det hyggelig :)

  14. februar 2010 at 2:29 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!