Denne bloggen anbefaler jeg!

4. februar 2010

Jeg fikk en ny follower på Twitter i dag, og det var Andrea! Så oppdaget jeg at hun har blogg, og jeg sier bare… Wow… For en blogg. Det er min nye favoritt for øyeblikket. Enda kulerer er det jo at jeg “kjenner” henne litt. Hun er helt fremragende på cello, og jeg har sett henne spille live mange ganger! Helt fantastisk! Besøk bloggen hennes på http://aerdna.blogg.no/.

Jeg legger ved en video laget av henne også. Hun har laget ALT på den, også musikken. Taltentfull ung dame!

A Little Motion Graphic Project from Andrea Ellefsen on Vimeo.

Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Andrea

  tusen takk! det gjør ingen ting. bare koselig! :)

  4. februar 2010 at 11:59 am Reply
 • Muffin

  Hun er råflink. :)

  5. februar 2010 at 9:17 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!