Dagens lille bokbestilling

25. februar 2010

I dag har jeg bestilt 4 bøker. To fra Capris og to fra Antikvariat. Det er forøvrig utrolig bra å finne bøker på http://www.antikvariat.net/. De har alle mulige brukte bøker, som du ikke finner i butikkene lenger. Jeg har bestilt “Exodus” og “Bibbi Bokkens Magiske Bibliotek” fra Antikvariat. Også “I Morgen Var Jeg Alltid En Løve” og “Afrika – En Vakker Dag” hos Capris. Jeg har lest “Bibbi Bokkens Magiske Bibliotek” fra før, og den er fantastisk! “Exodus” har jeg på engelsk, men den var krevende å lese, så jeg bestilte den på norsk. De andre to bøkene har jeg gode referanser på. Gleder meg!

Lurer forresten på når jeg skal få tid å lese alle bøkene jeg kjøper. Nå for tiden er jeg mer en boksamler, enn en leser. Har så mye fagstoff som skal inn også… Så jeg satser på å lese mye når jeg får sommerferie, ha ha.

Har noen av dere lest noen av disse bøkene?

Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Heidi

  Jeg er helt avhengig av Antikvariat.net, og sjekker alltid der først når jeg leter etter bøker. Det er som du sier fint å finne bøker som ikke lenger selges i vanlige bokhandler, men det er billigere også.

  25. februar 2010 at 4:18 pm Reply
 • Heidi

  Fraktkostnadene pleier ikke å være så høye. Nå finner jeg stort sett bare 1-2 bøker av gangen fra samme antikvariat, og da har frakten vært på 20-30 kroner.

  25. februar 2010 at 4:34 pm Reply
 • Heidi

  Ja, jeg pleier å få de ganske raskt. Nå er det jo forskjellige butikker der, så jeg vet ikke om alle er like flinke, men når jeg handler fra antikvariatet som holder til på Mysen (de pleier å være ganske billige) får jeg som regel boken etter to dager. De fleste antikvariatene beskriver hvilken stand bøkene er i – om de er gulnet, skrevet i osv – og jeg synes beskrivelsene som regel stemmer ganske godt.

  25. februar 2010 at 5:52 pm Reply
 • Cecilie M

  Oioi, nå får du noe å sikle over i bokhyllen, ja! Er så kjekt med bøker.. Små verdener å krype inn i! Den av Jostein Gaarder og Klaus H skulle jeg likt å lese…

  25. februar 2010 at 6:34 pm Reply
 • Muffin

  Jeg eeelsket Bibbi Bokkens magiske bibliotek!
  Søster fikk den da hun gikk i 4. klasse (jeg i 2. klasse) i sånn Bøkenes Dag-gave. Jeg leste den vel da jeg gikk i 3. kanskje? Leste den i hvert fall rett etter henne. Ja, jeg begynte tidlig. :P
  Bøker er fantastisk. :)

  25. februar 2010 at 6:59 pm Reply
 • Heidi

  Jeg kommer ikke på så mange akkurat nå; Hvis du liker science fiction er Gobi-bøkene til Tor Åge Bringsværd fine.

  25. februar 2010 at 7:17 pm Reply
 • Heidi

  Det ble kjempefint her!

  25. februar 2010 at 10:16 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!