Bloggens oppbyggelse

28. februar 2010

Takk for alle kondulasjoner. Det er fremdeles ikke helt gått opp for meg at bestemor er borte. Jeg var i huset hennes i dag, som er nærmeste nabohus, og det var en underlig følelse å være der uten henne. Det er et stort savn. Jeg kan ikke skjønne at hun er borte. Men jeg vet jo at hun er på et bedre sted, og det er ganske så håpefullt å tenke på. Når noen man er så glad i plutselig blir borte setter det livet litt i perspektiv. Vi mennesker har ikke så lenge å leve, og vi vet aldri når vår tid er omme her på jorden. Jeg, for min del, skal i alle fall prøve alt jeg kan å sette inn ekstra krefter for å nå mitt mål her i livet.

Tenkte jeg skulle fortelle litt opp hvordan bloggen nå er oppbygd, for dere som er noen ferske internettjegere. For det første er jeg som sagt meget fornøyd med designet mitt nå, det ble veldig meg. Det virker slik innpå en at man får motivasjon til å fortsette å blogge, enda bedre enn før. Når jeg sier bedre mener jeg mer strukturert, mer kvalitet og kanskje færre innlegg. Vi får se hva tiden bringer.

 1. Disse små iconene som står øverst på bloggen min er linker til forskjellige profilsider jeg har, og lignende. Dere kan få mer info om disse sidene ved å trykke her.
 2. Dette er søkeboksen. Her kan du søke på alle mulige ord du vil, og søkemotoren finner det i mine skrevne innlegg. Så fremst det finnnes i innleggene da, selvfølgelig.
 3. Dette er sidene mine. Her har jeg nå om meg selv, kontaktinfo, filmer og linker. Dette vil det bli litt endringer på etterhvert. Linkene kommer til å bli oppdatert, kraftig. Jeg vet ikke om jeg skal ha filmer, hva synes dere? Hvilke sider synes dere er interessante å se på en blogg?
 4. Alle innleggene mine er delt inn i kategorier. De som står der nå vil bli endret på til et mer strukturert system.
 5. I bloggarkivet finner du alle innlegg jeg noen gang har skrevet på bloggen.
 6. Dagens Spotify-låt synes jeg er litt morsomt. Jeg elsker jo musikk! Anfebaler samtlige bloggere å ha en flink funksjon, eller linke til sin Spotify-liste. Det er en genial måte å finne ny musiklk på! Hva sier dere, kommer dere til å følge med på dagens låt hos meg?
 7. I sidemenyen kan du trykke på “Carolines Verden?”. Her finner du bilder og informasjon om meg.
 8. Kontaktinfosiden min. Her finner du alt du trenger å vite.

Synes du jeg mangler noe på bloggen min nå? SHOUT!

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Naitzel

  Behold film-linken! Men, den kan kanskje forbedres. Hva med færre filmer, kanskje et utvalg av dine favoritter, og en liten kort begrunnelse?

  Går det an å få kommentarboksen til å huske lesernes data, som navn, epost og url? Vet det er et luksusproblem, men litt tungvint å måtte skrive det inn hver gang :p

  28. februar 2010 at 2:43 am Reply
 • Helene

  Jeg synes dette her ser riktig så bra ut jeg, caroline :)

  28. februar 2010 at 9:28 am Reply
 • bente

  Kjempefint :D

  Kommentarboksen husker meg ;)

  28. februar 2010 at 12:15 pm Reply
 • Binka

  Nå har jeg fikset kommentar-boks-problemet som Naitzel etterlyste. : )

  28. februar 2010 at 9:32 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!