Stor konkurranse hos www.icarroi.com!

22. januar 2010

Hei alle sammen!

Gjett hva? Jeg har endelig fått min egen sponsor! Lenge har jeg tenkt på hvilken sponsor jeg kunne tenke meg. Det måtte være en sponsor jeg kunne med hånden på hjerte si at var en god sponsor. Og jeg fant til slutt den perfekte. Gjett om jeg ble glad da de var positiv til bloggen min!? Sponsoren min er et firma jeg har kjøpt mye av selv. Jeg er veldig fornøyd med deres varesortiment, deres service og deres leveringstider. Ikke minst deres priser! Et ekte kvalitetsfirma! Spente nå? Jo, det er nemmelig Japan Photo! Min ynglingsbutikk nummer en! Så i den anledning kjører jeg min første sponset konkurranse her på bloggen, en fotokonkurranse. Her er reglene:

 • Temaet for denne konkurransen er “Mitt liv”.
 • Ett bilde per deltager.
 • Du må ha tatt bildet selv, og du har lov å redigere så mye du vil.
 • Lag et innlegg på bloggen din eller hjemmesiden din, der du poster bildet ditt.
 • Legg linken til innlegget i kommentarfeltet mitt.
 • I innlegget må du også linke til meg og til Japan Photo.
 • Bildet ditt må være minimum like store som mine bilder, ca. 600 px. Hvis ikke kan du ikke delta dessverre. Om bloggen din ikke tar så store bilder kan du sende meg en større versjon av bildet på mail: free_me_carro[alfakrøll]hotmail.com.
 • Fristen for påmelding er satt til lørdag 30. januar 2010.
 • Vinneren vil bli kåret ved avstemming. Først vil en jury (ikke meg selv) velge ut de 10 beste. Så stemmer dere ut en vinner der i fra.
 • Håper dere deltar! :)

Så, er dere spent på premien? Jeg synes selv den er genial! Har bestilt mange av dem selv. Det er nemmelig et gavekort på CEWE FOTOBOK for 300 kroner! Fra Japan Photo selvfølgelig! Bra, hva? Den er kåret til Europas beste fotobok, og kvaliteten er upåklagelig! Jeg er alltid fornøyd med den! Og du kan få den i mange størrelser, fasonger og med forskjellige innbindinger. Boken produseres i Tyskland med kjapp levering til Norge.

Share:
Previous Post Next Post

29 Comments

 • Martine

  OI, så utrolig fint da! Gratulerer med kjempefin sponsor Caroline!! :) Jeg liker også japanfoto veldig godt, kjempebra priser – derfor jeg kjøpte kameraet mitt der!

  Jeg skal delta – bra du har satt en litt god frist! :)

  22. januar 2010 at 8:26 pm Reply
 • Sandra Jeanette

  Grattis med sponsor :)

  22. januar 2010 at 8:36 pm Reply
 • Rita

  Så herlig at du fikk deg sponsor ! Skulle ønske jeg kunne få det også ;)
  Får se om jeg ikke slenger meg med etterhvert. Temaet var litt vanskelig for min del ;)

  22. januar 2010 at 9:08 pm Reply
 • KAYSO

  Så braaa! konge premie da! Mitt liv er et kjempebra tema, veldig vanskelig tema egentlig. Satser på mange goooode bidrag. Jeg får se om jeg deltar. Må komme på et bra bilde først i såfall :) Japan foto <3 de kunne jeg absolutt ha tenkt meg som sponsor på bloggen også! :)

  22. januar 2010 at 9:09 pm Reply
 • Valentine

  You have a great blog!
  Best of luck! ;)

  Follow me if you want on http://ptitevalentine-be.blogspot.com/

  x Valentine

  22. januar 2010 at 9:47 pm Reply
 • Guro(:

  Aww, gratulerer med sponsor! (: Skal slenge meg på konkurransen..! ;)

  23. januar 2010 at 2:36 am Reply
 • bente

  Oi, så gøy! Gratulerer med sponsor :D skal se om jeg finner/får tatt et passende bilde før fristen, knallbra premie :)

  23. januar 2010 at 5:48 pm Reply
 • Marte

  Så gøy!! Håper jeg fåt tid til å få tatt noe som passer :) Har en idè faktisk..

  23. januar 2010 at 6:29 pm Reply
 • Martine

  åh, har så lyst til å delta jeg! Men synes det er så vanskelig tema..

  26. januar 2010 at 12:47 am Reply
 • Martine

  neimen! Er det ikke? Det er jo kjempedumt – du har jo SUPER premie.. Tror nok folk tenker litt vanskelig som meg.. Jeg SKAL bidra uansett, men jeg må tenke litt på den fortsatt! Synes liksom ikke jeg kan ta hva som helst heller ;)

  26. januar 2010 at 1:04 am Reply
 • Martine

  Tusen takk Caroline! :)

  26. januar 2010 at 10:49 pm Reply
 • Nina

  Åh, jeg har det perfekte motivet in mind, må bare komme meg ut og få tatt et bilde i morgen :D

  28. januar 2010 at 6:53 am Reply
 • » Husk at i dag er siste dag for påmelding.

  […] dag, lørdag 30. januar, er siste dag før påmelding til fotokonkurransen min. Du kan vinne en veldig flott preime, fort deg å delta med et bilde. Det kan være bilde av […]

  30. januar 2010 at 2:22 am Reply
 • Photo competition – kiwilife

  […] en fotokonkurranse! Min første faktisk..! Hoho.. Temaet er “mitt liv” og det er søte Caroline som arrangerer. Premien er fra Japan Photo, gEnialt! Jeg er ikke helt fornøyd med bildet, men får […]

  30. januar 2010 at 12:15 pm Reply
 • bente

  sånn! Nå er jeg også med ;)

  http://icefeather.blogg.no/1264849834_i_siste_liten.html

  30. januar 2010 at 1:13 pm Reply
 • Maiken

  Jeg er meeeeed! :D tvi tvi til meg ;P

  http://nordavind.blogg.no/1264813880_mitt_liv.html

  30. januar 2010 at 2:43 pm Reply
 • Mitt liv

  […] fant en fotokonkurranse i siste liten hos Caroline. Det er nemlig siste frist i dag!  Tema er Mitt Liv. Og premien er fra Japan Photo, et gavekort […]

  30. januar 2010 at 2:50 pm Reply
 • Line

  Jeg er med ; )
  http://linerosvoll.com/?p=2459

  30. januar 2010 at 2:51 pm Reply
 • Hannek

  Åhh, jeg var for sein!! :( Det var dumt, for japan photo er min yndlingsbutikk også. Men de som vinner bør glede seg, fotobøkene deres er kanongode!

  30. januar 2010 at 3:39 pm Reply
 • hannek.no » Mitt liv

  […] enn det alle mine tidligere blogger har vært, benytter jeg muligheten til å delta på en fotokonkurranse hos icarroi.com der man kan vinne gavekort på fotobok fra Japan photo. Det hadde ikke vært […]

  30. januar 2010 at 5:55 pm Reply
 • Hannek

  http://hannek.no/?p=48

  =)

  30. januar 2010 at 5:58 pm Reply
 • Rita

  Da slenger jeg meg med : http://phyxsisphoto.blogspot.com/2010/01/mitt-liv.html

  30. januar 2010 at 6:30 pm Reply
 • Mitt liv « Ninas Bloggerier

  […] Mitt liv 30.01.10, 17:40 Arkivert under: Bilder | Tags: Au Pair, Fotokonkurranse, USA Caroline har en fotokonkurranse med tema Mitt liv, hvor man kan vinne et gavekort på en fotobok fra Japan […]

  30. januar 2010 at 6:41 pm Reply
 • Nina

  Mitt bidrag:
  http://niina.wordpress.com/2010/01/30/mitt-liv/

  Direktelink til bildet i stor størrelse:
  http://niina.files.wordpress.com/2010/01/019.jpg

  30. januar 2010 at 6:42 pm Reply
 • Mariell

  Her er mitt bidrag: http://kallet.wordpress.com/2010/01/30/mitt-liv/

  30. januar 2010 at 8:07 pm Reply
 • Ingrid

  Jeg vil gjerne være med! Kjempe fin konkuranse! :D

  http://ingridingrid.wordpress.com/2010/01/30/bidrag-til-fotokonkuranse-2/

  30. januar 2010 at 9:11 pm Reply
 • Mitt liv - Nina Reed

  […] Caroline har en fotokonkurranse med tema Mitt liv, hvor man kan vinne et gavekort på en fotobok fra Japan Photo. Jeg deltar med dette bildet, som jeg tok for et kvarter siden når jeg var ute og gikk tur i morgensola. Jeg synes det beskriver livet mitt ganske godt, siden jeg nettopp har flyttet hit til Colorado, og Rocky Mountains er vel så typisk Colorado som man får det. Den svarte prikken på himmelen er en luftballong, og ikke skitt på kameraet, bare så det er sagt;) […]

  19. januar 2015 at 5:27 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!