PC’en min er ute å kjøre…

11. januar 2010

Hvor han kjører vet jeg ikke, men det er i alle fall ikke noen plass i denne verden. Han slår seg av når han føler for det, er innmari treg, klikker når jeg har mye oppe og hakker i lyden. Dessuten har han funnet ut at det er EKSTRA morsomt å klikke når jeg nesten er ferdig å laste ned noe… Herlig. Nei, dere. Jeg kan rett og slett ikke vente til jeg får penger til å bestille en brand new Mac! Det skal bli… Ubeskrivelig flott. Forresten, vil dere ha enda flere grunner til å spare til en Mac? Ja, jeg er solgt. Dessuten er jo The Sims kompatibel med Mac nå! Disse videoene er morsomme!

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Rita

  Kanskje du bør vudere å formatere den :D Det bruker å fungere :D

  11. januar 2010 at 3:04 am Reply
 • Helene

  Hihi, så gøye videoer! SKjønner godt at du begynner å bli utålmodig på Mac’kjøping ;) Du får bare pleie PC’en så godt du har inntil videre da ;)

  11. januar 2010 at 11:03 am Reply
 • Guro(:

  Hahaha, uffameg! :P God bedring til pc’n din..!

  11. januar 2010 at 1:08 pm Reply
 • Naitzel

  Fantastisk! Dette var gøyalt :D

  11. januar 2010 at 3:26 pm Reply
 • Reidun Beate

  SV: Jeg er ikke redaktør.. Bare en assistent under Maren(gietlitevink.blogspot.com) tror jeg.

  11. januar 2010 at 4:06 pm Reply
 • Linda

  Haha! Dødskule!! :D

  13. januar 2010 at 8:09 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!