Musikk – hva liker du?

29. januar 2010

Musikk, vi har alle et forhold til musikk. Akkurat nå for tiden er det absolutt mest klassisk og filmmusikk det går i her i gården. Jeg elsker instrumental filmusikk som man bare kan sitte å drømme seg vekk i… SUKK! Skal vi ha en lek? Prøv å gjette hvilken film sangene under kommer fra. Prøv uten å jukse da, dere, he he. Skriv i kommentarfeltet og se etterpå hvilke sanger det er. Dette er sanger jeg elsker for tiden.

Hvilken synes du er finest?

NB! Jeg blir veldig glad om dere legger igjen link til deres Spotify-liste også! Min er Carolines favorites og jeg har også egen mappe med  Filmmusikk. Legg igjen dine da vel!

NB! NB! Jeg har fått denne MGP-sangen totalt på hjernen! Har dere? Synes den var bra, jeg! Eu-eu-eu-eu-european girl!

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Naitzel

  Jeg har sett nesten alle disse, men jeg klarte bare å gjette den siste. Schindlers List er en av mine favorittfilmer, og jeg visste at jeg hadde hørt den ett eller annet sted, men akk :)

  Tror jeg stjeler filmmusikk-lista de, det er den typen musikk jeg liker aller best å høre på, og spesielt når jeg skriver. Har du noen favorittkomponister?

  29. januar 2010 at 1:22 am Reply
 • Naitzel

  Jeg har aldri hørt om Basil Poledouris, men jeg ser at han har scoret kjente filmer. Må høre mer i den gården :D

  Jeg er også veldig glad i Hans Zimmer. Liker dessuten Thomas Newman, Yann Tiersen, Angelo Badalmenti og Mychael Danna :)

  29. januar 2010 at 1:57 am Reply
 • SandraJeanette

  Jeg er ikke n00b nok til å vite hvordan man legger ut spotifylistene mine jeg. Men det gjør ikke noe, har ikke så mye bra innpå der allikevel, har nettopp lasta ned begge albumene som kommer med del 1 av første sesong av GLEE <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
  Så går det mye i ke$ha – det nye albumet er elsk, og Leighton Meester. Kjenner jeg ble litt usikker på om jeg la den nye sangen hennes innpå i-poden. Skal til Oslo i morgen skjønner du :) Må ha masse musikk på toget!

  29. januar 2010 at 2:30 am Reply
 • Inga

  Jeg hører egentlig mest på jazz, folk og litt søt pop for tiden. Jeg har to spillelister på spotify, den ene heter nam… og består for det meste av jazz, type Radka Toneff, Solveig Slettahjell og Hilde Louise Asbjørnsen, og den andre heter yeah og består av litt diverse :)

  http://open.spotify.com/user/ingats/playlist/3625gMVFpgF8omZalnhMTM
  http://open.spotify.com/user/ingats/playlist/4qoN68Njy6lLtiTNhph0PF

  Hvis du liker filmmusikk og sånt vil jeg anbefale Clair De Lune av Debussy, jeg tror den er med i den første Twilight filmen :)

  30. januar 2010 at 10:35 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!