Moro ja…

31. januar 2010

Jeg hadde akkurat skrevet DET innlegget her, så forsvant hele greia. Det er like morsomt hver gang… Uansett, jeg orker ikke gjøre alt på nytt så jeg legger ut bidragene til fotokonkurransen i morgen kveld en gang. Mange fine bidrag som kom nå i siste liten!

Ellers sitter jeg med Macen i fanget, og jeg digger det! Den er herlig. Det er selvfølgelig ikke alt jeg skjønner meg på ennå. Og jeg kjenner jeg er sliten i hendene, fordi jeg må bruke dem på andre måter, men det er et rått stykke datamaskin! Anbefaler alle å spare til en Mac, det er verdt det! Den er raskere, mer oversiktelig, finere, mer morsom å jobbe med, god skjerm, godt tastatur og ja… Bare mye bedre. Jeg har slettet ca. 2 GB med crappy musikk fra iTunes nå, og skal fylle inn litt nytt til iPoden min. Gleder meg allerede til bussturen mandag, ha ha.

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Guro(:

  Aww, mac høres så digg ut..! (: Ønsker meg en jeg også, igrunn..

  Sv: Ja, premien er det ingen ting og si på..! Megabra! (: Og flott at det blir flere konkurranser, jeg er med, garantert.. ;)

  31. januar 2010 at 7:25 am Reply
 • Rita

  Blir morro å se hvem som er med videre da :D
  Jeg tror ikke jeg hadde klart å bruke MAC. Er alt for glad i PC og WIN 7 ^^

  31. januar 2010 at 11:14 am Reply
 • Mariell

  Vet hvordan det er, jepp, like artig hver gang det skjer -_-

  Kanskje det er på tide at jeg også sletter litt crappy musikk på min pc også ;)

  31. januar 2010 at 12:12 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!