Husk at i dag er siste dag for påmelding.

30. januar 2010

I dag, lørdag 30. januar, er siste dag før påmelding til fotokonkurransen min. Du kan vinne en veldig flott preime, fort deg å delta med et bilde. Det kan være bilde av ALT mulig.

Er kanskje egentlig litt skuffet over hele konkurransen. Bare 2 stykker som har deltatt. Vet ikke, det er noe med konkurransene mine. Ingen deltar omtrent… Hm. Jaja. Bedre sjanse for de to som deltok. Men det er jo dumt. Neste gang orker jeg ikke ha noe fotokonkurranse. Dette blir jo ikke akkurat GOD reklame for Japan Photo… Vi får se hva det blir til. Synes dere premien er dårlig? Er temaet vanskelig? Jeg prøvde å ta en tema som var kjempelett, som man kunne ta hvilket som helst bilde til. Jeg skjønner ikke. Når andre har konkurranse deltar kjempe mange, og de har mange av dem mindre premier enn meg… Jaja, he he, jeg skal ikke klage. Jeg har jo to fantastiske folk som har deltatt! Takk til dere i alle fall! Kanskje det kommer noen i løpet av dagen også, man kan jo håpe. *Visuellt smil*

Forresten dere… JEG HAR FÅTT MACEN MIN! Skal lage et eget innlegg om den snart. Synes kanskje den er litt vanskelig å bruke foreløbig. Særlig den fingerflaten, eller hva jeg skal kalle den. Det var litt rart at jeg måtte trykke så hardt på den. Trodde jeg bare kunne berøre den nesten, men man må trykke hardt liksom. Hvis ikke jeg har gjort noe feil da. Men for all del. FOR EN DATAMASKIN DERE! Den ser jo utrolig bra ut, det må jeg innrømme. Dere som har Mac… Jeg har problemer med å laste ned programmer, f. eks WINRar… How? Help! He he.

Nå skal jeg fylle opp iPoden og slikt før jeg inntar søvnen. Den etterlengtede søvnen. Kan dere ikke skrive litt i kommentarfeltet om hva dere liker å lese på bloggen min?

Share:
Previous Post Next Post

19 Comments

 • Maiken

  jeg skal prøve å få deltatt på konkurransen imorgen! :)
  har ikke fått med meg denne konken jeg (somehow!).
  Absolutt IKKE dårlig premie! Bare jeg som surrer, og ikke får med meg. skjønner ikke jeg heller hvorfor ikke flere er med. Kanskje flere enn meg som ikke har fått med seg? Don`t know. dumt iallefall, for slike fotokonkurranser er jo de som er morsomst!..

  30. januar 2010 at 3:13 am Reply
 • Nina

  Æh, jeg glemte å regne med tidsforskjellen!:S Her er det fortsatt fredag, men jeg SKAL komme meg ut tidlig i morgen så jeg rekker å bli med!:)

  30. januar 2010 at 6:39 am Reply
 • Rita

  Jeg må se om jeg finner bilde.. synes temaet var litt vanskelig for meg siden jeg ikke har noe som illustrerer hvordan livet mitt er :P Har mest bare bilder av deler av livet mitt, så om det kan telle så skal jeg slenge meg med ?

  30. januar 2010 at 10:29 am Reply
 • Guro(:

  Jeg er med! : D Ikke helt fornøyd med bildet, men, men..! Genial konkurranse altså, bare litt vanskelig tema kanskje..? Eller jeg synes det, kanskje bare jeg som ikke er så oppfinnsom.. Haha..

  Uansett, her er linken, håper bildet er stort nok:
  http://kiwilife.ipublish.no/photo-competition/#respond

  : D

  30. januar 2010 at 12:18 pm Reply
 • bente

  Oæææ, jeg har helt glemt det jeg, beklager! :/ Ikke meningen altså, travle dager her i gården ;) Skal se om jeg finner et passende bilde nuh!

  30. januar 2010 at 12:53 pm Reply
 • Carmelita

  Tror du har gjort noe feil hvis du må trykke så hardt på den. Du vet at du kan trykke hvor som helst på flaten? Et lite dytt bare, trenger ikke bruke krefter engang.

  30. januar 2010 at 1:27 pm Reply
 • Martine

  Skjønner godt at du er skuffa! Skjønner ingenting jeg – det er jo knallfin premie.. Jeg tror rett og slett folk kanskje tolker det litt vanskeligere enn det er – jeg synes i hvertfall det faktisk er lettere med noe konkret som vann, dyr, svart/hvitt etc.. Håper i hvertfall du har fått inn noen fler i siste liten!

  30. januar 2010 at 2:41 pm Reply
 • Carmelita

  Gå inn på systemvalg, og så på styreflate. Det er der du kan ordne det, hvis det går ann. Vet at min styreflate “klikker” litt innimellom. Da må jeg bare skru av macen, og så skru den på igjen.

  30. januar 2010 at 5:35 pm Reply
 • Nina

  Aw, jeg liker fotokonkurranser da:P Men skjønner at du heller gjør noe annet senere når deltagelsen ikke ble på topp ja:) Skal stå opp nå, så da satser vi på et bilde om et par timer!:)

  30. januar 2010 at 5:36 pm Reply
 • Line

  Har har den gamle versjonen av Macbook Pro. God å skrive på den også. Men de nye er jo fantastiske. Misunner deg den fine nye macen din! :D

  30. januar 2010 at 5:44 pm Reply
 • Myldretid

  Jeg synes du har ordnet en fin konkurranse og premie jeg! Men selv er jeg litt motstander av konkurranser hvor man må legge ut et eget innlegg på bloggen sin om det. Jeg forstår hvorfor du har det sånn, men jeg liker å holde bloggen min fri for konkurranser hos andre-innlegg, jeg synes ikke det passer med den profilen jeg vil ha på bloggen min. Hvis du forstår?

  30. januar 2010 at 6:36 pm Reply
 • Linda

  Jeg vil delta!! Skal se hva jeg får tid til i kveld. :) Syns det var en genial konkurranse forresten!

  Gratulerer med mac!! :D:D Ang styreflaten så kan du gå inn på systemvalg. Der er det en egen knapp som heter styreflate. der kan du stille inn trykk og andre funksjoner. om du vil ha dobbeltklikk, eller om du vil scrolle med to fingre osv.

  30. januar 2010 at 6:40 pm Reply
 • Linda

  Og er jo ikke alle programmer som fungerer på mac, men det finnes som regel et tilsvarende et.

  30. januar 2010 at 6:59 pm Reply
 • Line

  Sv: Hehe ja mac er fantastisk! Vist du skal laste ned programmer så må du se om det er tilpasset til mac. Men vist du har sjekket det så vet jeg ikke hva som er problemet ;P

  30. januar 2010 at 6:59 pm Reply
 • Linda

  Hmmm.. litt vanskelig å forklare… :s Når jeg innstallerer programmer så åpner det seg et vindu hvor du må skrive passord og sånn…

  30. januar 2010 at 7:25 pm Reply
 • Myldretid

  Jeg tror faktisk ikke jeg har noe godt alternativ. Evt må det være at man bare legger linken til bildet i kommentarfeltet. Men jaja, det er jo mange som ikke tenker som meg:)

  30. januar 2010 at 7:27 pm Reply
 • Drea

  Jeg skulle gjerne deltatt, men jeg syns det er så tungvint når man må linke hit og dit hele tiden! :b Da må jeg jo lage et NYTT innlegg istedet for å bare delta med et bilde jeg har postet fra før. Eventuelt må jeg poste igjen et bilde som allerede er blitt postet, og det orker jeg bare ikke. :/ Hadde det bare vært å deltatt så tror jeg nok mange fler hadde vært med! :)

  30. januar 2010 at 7:50 pm Reply
 • Mariell

  Jeg legger ut et innlegg nå med alt du “krevde”, hehe. Forventer så absolutt ikke at jeg vinner, med det er nå artig å sende et lite bidrag til lille deg :)

  Lurer på om det var MAX 600px, eller minst.. Jaja, om det var max, så får du si ifra, så kan jeg sende det til deg på mail ;)

  30. januar 2010 at 7:59 pm Reply
 • Drea

  Jeg skjønner hva du mener! :) Jeg har dessverre ikke så mange forslag jeg heller altså. :b Hehe! :b Jeg er til liten hjelp! ;)

  30. januar 2010 at 8:16 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!