Hei alle sammen!

7. januar 2010

Jeg måtte bare stikke innom bloggen en tur for å si hei! I dag er en fin dag! Jeg ble meget fornøyd med resultatene på eksamen min og skal feire litt i morgen etter skolen. Dessuten skal jeg trene i morgen og dra på besøk til Mariell og Lene. Som dere ser er det mye å gjøre for tiden, men det er jo slett ikke dumt! Jeg er bare rett og slett lykkelig nå.

Ellers har jeg brukt den siste tiden på å tenke mye på hvilken data jeg skal kjøpe – og for å være ærlig så lener det virkelig mot Macbook nå. Hvis det blir Mac så frister det mest å kjøpe en Macbook pro 13 tommer. Den vanlige Macen har ikke firewire eller SD minnekort leser, dermed virker Pro’en mer brukervennlig for min del siden jeg har tenkt å bruke den til filmredigering og fotoredigering. Dere aner ikke hvor mange filmer jeg har sett og nettsider jeg har lest om Mac nå… Phu. He he. Så snart jeg får råd skal jeg kjøpe ny data, og det bør bli snart. Min PC går virkelig mot slutten her, stakkars. Jeg legger ved en video her som viser den geniale Macen! Hva synes dere? Noe å satse på?

PS: Det kommer snart en innlegg om julegavene mine og en fin gave jeg fikk hos Maja Piraja!

Share:
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Hilde

  Jeg har den og sier… GO FOR IT!!!! :-D

  7. januar 2010 at 2:46 am Reply
 • Mariell

  Den så jo faktisk ganske bra ut :) Jeg innrømmer at du har fått meg til over til mac-siden, men jeg kommer alltid til å være skeptisk ang. Apple. Synes Apple er litt overskryt, men så har jeg jo ikke prøv ut Apple ;)

  Jeg synes det er noe å satse på :)

  7. januar 2010 at 9:31 am Reply
 • Muffin

  Hallo – kan ikke annet enn å elske mac. :D

  Jeg sier bare:
  http://www.apple.com/getamac/ads/

  Get a mac.
  Og hvis du har råd til pro så sie rjeg bare kjør på. :)

  7. januar 2010 at 10:26 am Reply
 • Maja Piraja

  Jeg ville absolutt satset på mac. Marius kjøpte en i sommer og er dødsfornøyd. For meg blir det helt klart mac neste gang :)

  7. januar 2010 at 1:21 pm Reply
 • Helene

  åh… den har jeg lyst på! :) Skjønner godt at du har sett for deg den… veldig godt presentert den videoen!

  7. januar 2010 at 5:59 pm Reply
 • martha

  Gratulerer med bra resultat på eksamen. Jeg har prøvd Mac en gang, og skjønte ingenting. Men det kan godt hende at det er veldig bra.

  7. januar 2010 at 7:36 pm Reply
 • Elise

  Jeg har macbook pro 13 tommer, og jeg anbefaler den på det sterkeste! Det var lillebroren min som fikk meg frelst på mac, han går på filmskole og der er mac obligatorisk :)

  7. januar 2010 at 10:45 pm Reply
 • Linda

  Go for it! jeg kjøpte min og kunne egentlig ikke sååå mye om mac, men jeg satte meg ned noen minutter med den og var forelsket!! Its my precious baby now… :)

  Men om du trenger å kjøpe en Pro vet jeg ikke… spørs jo litt egentlig. Jeg er kjempefornøyd med bare macbook. Mette: må man ha pro for å få final cut pro?

  9. januar 2010 at 12:54 pm Reply
 • Linda

  men seff har du råd til pro, så kjør på!!

  9. januar 2010 at 12:55 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!