Godt nytt år alle sammen!

2. januar 2010

Måtte bare sveipe innom her før jeg legger meg. I morgen skal jeg hjelpe Rema 1000 med varetelling, og på søndag er det varetelling på Rimi. Varetelling er faktisk ganske gøy! I går feiret jeg nyttårsaften med mange flotte venner! Nøyere innlegg vil komme, men nå har jeg ikke tid. Stjelte et bilde fra Mariell fra i går. Her ser dere noe som er veldig typisk meg, røøøøøøde kinn. Hoho.

Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Theri

  Kjekt å være med på varetelling når en liker det. :) Jeg synes varetelling er litt slitsomt jeg. :P Jeg skal på varetelling på jobben på søndag, og kan vel ikke si at jeg gleder meg. Men det er dobbel timelønn, så det hjelper litt på. :)

  2. januar 2010 at 3:08 am Reply
 • Ingrid Elisabeth

  Koselig bilde :D

  2. januar 2010 at 3:29 am Reply
 • Drea

  Godt nyttår! :D

  2. januar 2010 at 10:57 am Reply
 • Mariell

  Til ditt forsvar så må jeg si at det var ganske kaldt! Så jeg tror ikke du var den eneste med røde kinn ;)

  2. januar 2010 at 3:04 pm Reply
 • martha

  Godt nyttår!

  2. januar 2010 at 4:39 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!