Fotoblogger jeg følger

28. januar 2010

Det er haugevis av fotobloggere her i landet (og utlandet). Fotobloggfenomenet har vokst seg større og større, bare de siste månedene. Så her skal dere få en oversikt over hvilke fotoblogger jeg følger.

Savner dere noen på listen?
Hvilke fotoblogger leser dere?

Alex Holm Photography: Dette er kanskje en av de fotobloggene jeg liker best. Det er selvfølgelig pga. kvaliteten på bildene og kreativiteten til den unge fotografen. Virkelig verdt å følge.

En Bulle Ur Ugnen: En herlig svensk blogg som virkelig stikker seg ut i mengden. Kreativiteten har ingen grenser sier jeg bare. Passer veldig bra for deg som liker barn!

Annika Svenmarck: En svensk jente med talent. Og ja, jeg er bra misunnelig på det kameraet hennes… Denne bloggen var kanskje bedre før, i mine øyne, men hun har definitivt noen blinkskudd verdt å se.

Drea: Denne bloggen har nok omtrent samtlige av alle som blogger vært innom. Andrea imponerer og fascinerer. Jeg er veldig glad i bildene hun tar av barn, de er fine!

Dyveke Nilssen: Denne bloggeren har jeg nyrlig begynt å følge. Jeg synes denne bloggen har noe varmt over seg. Den er rett og slett koselig. Bildene er til å bli glad av!

Bente Blogg: Bente har jeg fulgt så lenge jeg kan huske. Hun går på fotoskole nå, og det synes jeg er meget spennende å følge med på. Bildene hennes blir bare bedre og bedre. Jente med beina godt plantet der de skal være, sånn btw!

Elin Sire Photography: Dette er søsteren til en venninne av meg. Hun tar helt eventyrlige bilder som virkelig er til å drømme seg vekk i. Dessuten vant hun for en stund siden en fotokonkurranse der premien var en tur “down under”!

Mariell: Min kjære kusine er virkelig noe for seg selv. En helt unik, egenartet stil har hun virkelig. Jeg liker bloggen hennes kjempegodt, virkelig verdt et besøk eller to!

FO² Charlotte Carlsen Photography: Denne er også en jeg akkurat har begynte å følge. Jeg synes denne damen er så flink med fargene hun bruker i bildene sine. Og å fange de riktige øyeblikkene.

Green Wedding Shoes: Denne bloggen er så vakker! Og inspirerende! En vakker dag vil jeg også ta slike herlige bilder av bryllupspar…!

Mew Kid: Denne bloggen har dere sikkert også vært borti. Den virkelig fargesprakende, herlige bloggen til Ina. Om du ikke har sett denne før så må du ta turen innom. Bli inspirert sier jeg bare, bli inspirert!

Monica: Monica blogger dessverre ikke så ofte lenger, men når hun først blogger blir jeg veldig glad! Jeg har fulgt henne veldig lenge, og var meget misunnelig den dagen hun kjøpte Canon EOS 5D Mark II! He he.

Ritas Foto: Denne har jeg også begynt å følge for ikke så lenge siden. Det er en sjarmerende fotoblogg, synes jeg. Hun tar mange vakre bilder, og dessuten… Hvem kan motså kattene hennes? Aw!

Sleep Walkning: Denne bloggen oppdateres nesten aldri… Men alikevel, det er NOE med den som virkelig har fanget min interesse. Noe drømmende noe…

Versatile Photography: Denne er også en ny kanditat i mine lister. Og se på de fargene denne fotografen får til da! Inspirerende!

Weight Of The World: Dette er en av mine store favoritter. Dere har sikkert vært innom Christine før. Det er hune med alle de sprøe, herlige og merkelige bildene. Hun som har fisheye-objektiv. Heldiggrisen.

Så, det var ca. alle fotobloggerne jeg mener er verdt å følge. Men jeg tar GJERNE i mot tips om flere! Gjerne, gjerne! Skriv, skriv! He he. Ellers har jeg fått en del henvendelser angående en slik Blogg Award som går rundt nå for tiden der man skal skrive 7 ting om seg selv. Det kan jeg vel gjøre. Men jeg orker ikke sende den videre, he he.

 1. Jeg samler på bøker fra barndommen min. Uheldigvis er det ikke alle jeg klarer å finne igjen. Blant annet en med navn “Bibbi Bokkens Magiske Bibliotek” skrevet av Klaus Hagerup og Jostein Gaarder. Lest den? Sett den på en butikk noen sted? KONTAKT MEG! Ha ha. Jeg samler også på andre bøker jeg liker, sånn by the way.
 2. Jeg skal til USA til høsten, nærmere bestemt New York. Det blir et eventyr, det!
 3. Jeg er et typisk nattmenneske. Og jeg kan sove i 12 timer i strekk, LETT. Selvom jeg ikke la meg sent dagen før. Det kan skape problemer for meg inn i mellom… Men på den andre siden liker jeg godt å stå opp tidlig også, bare for å gå til bussen i morgenværet. Og døse de 30 minuttene bussen frakter meg til skolen. Dette bringer meg til neste punkt.
 4. Jeg elsker å ta buss. Det vil si… Jeg elsker å ta busser som er stille og ikke full. Og som kjører minimum 20 minutter. Morgenbussen min kl halv ni er derfor perfekt.
 5. Jeg gjør ofte ting i siste liten. Men det har nå gått bra til den dag i dag, så vi krysser fingrene for fremtiden.
 6. Jeg tror jeg skal begynne å abbonnere på magasinet “Teknofil”. Fascinerende blad, virkelig…! Jeg elsker teknologiske duppedipper.
 7. Jeg er litt for samvittighetsfull til tider. Ikke at jeg ikke liker å ha en samvittighet. Samvittigheten skal man virkelig ta godt vare på. Men det er grenser for hva man skal få dårlig samvittighet for… He he.

Da sier jeg god natt og ønsker dere alle en fortreffelig torsdag. Helgen er rett rundt hjørnet, dere!

Share:
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reidun Beate

  Jeg savner daimls.blogg.no. Hun er råflink synes jeg. :)

  28. januar 2010 at 3:47 am Reply
 • Mariell

  Nei så artig at du tok med opp på fotoblogger du følger, det hadde jeg virkelig ikke forventet :D

  Det er så artig når du skal ramse opp fakta fordi da skriver du ting som kanskje jeg ikke visste fra før av :) Interessant.

  28. januar 2010 at 10:21 am Reply
 • Maja Piraja

  Jeg stakk like godt innom alle sammen, jeg :)

  28. januar 2010 at 11:18 am Reply
 • Guro(:

  Mange herlige blogger! : D Likevell, hva med Julie (kewlwjewlie), Ole (wombat) og Mariell (hjartesmil), det er fotoblogger jeg er glad i vertfall..! Men, men, hver sin smak.. ;) Og forresten, gratulerer med award! (:

  28. januar 2010 at 11:41 am Reply
 • KAYSO

  New York kommer til å bli så braaaa altså! jeg savna line rosvoll, men ellers mange nye som jeg skal nyte nåå! så kjekt med slike innlegg nå som jeg sitter og skal jobbe overtid frem til åtte”!! takk for tips :)

  28. januar 2010 at 5:33 pm Reply
 • Hannek

  Takk, takk, TUSEN TAKK!
  Elsker fotoblogger, hjelper på inspirasjonen :)
  Var litt morsomt, for fulgte med på Alex Holm på en fotoside for 3-4 år siden, men hadde helt glemt han…

  30. januar 2010 at 3:52 pm Reply
 • Guro

  Bibbi Bokkens Magiske Bibliotek er en fantastisk bok. Jeg leste den mange ganger da jeg var 10-12 år :D Nå gå du meg lyst til å ta den frem fra bokhylla og lese den igjen :)

  30. januar 2010 at 4:35 pm Reply
 • ina

  :D!

  31. januar 2010 at 12:56 am Reply
 • Dyveke

  Åå, jeg så akkurat dette! Inspirasjon til å ta tak i bloggingen/fotograferingen igjen, tusen takk.

  Jeg hadde Bibbi Bokkens Magiske Bibliotek på lydbok av alle ting da jeg var liten, elsket den noe helt enormt. Lærte mye av den gjorde jeg og!

  Dyv

  1. februar 2010 at 1:46 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!